Baygon ή Zyklon B;

Ίσως θα έπρεπε να οργανωθεί ένα παρατηρητήριο αστυνομικής βίας, που να καταγράφει όλα αυτά τα περιστατικά με ονόματα και διευθύνσεις.

Screen Shot 2020 11 18 at 16.43.11

Δεν έγινε από λάθος. Δεν έτυχε. Δεν ήταν η κακιά στιγμή. Εδώ και δεκαέξι μήνες από τότε που έγινε κυβέρνηση η ΝΔ, συνεχώς συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Τα ΜΑΤ και οι ομάδες αστυνομικών με τα περίεργα ονόματα, τις μοτοσυκλέτες και τα κράνη, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ με τελευταία το ΟΔΟΣ κυκλοφορούν και κατατρομοκρατούν τον κόσμο.

Το είδαμε με τα ΜΑΤ, στη Λέσβο και τη Χίο. Το βλέπουμε στις γειτονιές της Αθήνας, στο Κουκάκι, στα Σεπόλια,
στα Εξάρχεια.Στο ΕΜΠ και στην ΑΣΟΕΕ. Το βλέπουμε στις άλλες πόλεις της Ελλάδας, στον Βόλο, στην Πάτρα , στα Γιάννενα, στην Σύρο, την Τήνο, την Καρδίτσα. Στρατοί κατοχής.

Είναι να μην πέσεις επάνω τους. Την επόμενη στιγμή μπορεί να σε γυμνώνουν να σε ξεβρακώνουν, να σε πετάν κάτω και να σε ξεφτιλίζουν. Δεν έχουν πλέον κανέναν ενδοιασμό να συλλαμβάνουν και να περνάν χειροπέδες σε παιδιά αγόρια και κορίτσια δεκατεσσάρων και δεκαπέντε χρονών.

Είναι μια αδιανόητη κατάσταση που φτάνει στα όρια της φρίκης. Τσαμπουκαλεμένοι, τραμπούκοι με στολές, βρίζουν, ειρωνεύονται όποιον δεν γουστάρουν, απειλούν τους πάντες. Ακόμα και μαθητές. Δεν δίνουν καμία σημασία στην Δημοκρατία και στους εκπρόσωπους της βουλευτές της αντιπολίτευσης. Με το ζόρι συγκρατιούνται να μην τους πλακώσουν στο ξύλο.

Όμως αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί. Όλοι αυτοί οι αλητήριοι που δέρνουν και προσβάλουν τον κόσμο, είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Πληρώνονται και από αυτούς που προσβάλουν και προπηλακίζουν. Εκτός από τις διάφορες εντολές που εκτελούν, υπάρχει και η ατομική ευθύνη. Όταν αργά ή γρήγορα, έρθει στην εξουσία μια δημοκρατική κυβέρνηση, όλοι αυτοί που σήμερα νοιώθουν άτρωτοι και ανέλεγκτοι και συμπεριφέρονται
κτηνωδώς, θα πρέπει να ελεγχθούν πειθαρχικά ή και ποινικά.

Αν βρεθούν ένοχοι κατάχρησης εξουσίας, να πεταχτούν έξω από το αστυνομικό σώμα. Ίσως θα έπρεπε να οργανωθεί ένα παρατηρητήριο αστυνομικής βίας, που να καταγράφει όλα αυτά τα περιστατικά με ονόματα και διευθύνσεις.

Η κυβέρνηση καλύπτει την βάναυση αυτή συμπεριφορά, διότι εφαρμόζουν την δική της πολιτική κατατρομοκράτησης του κόσμου. Ο Χρυσοχοΐδης, ξεπουλημένος για τα τριάκοντα αργύρια της εξουσίας, συμπεριφέρεται ως γνήσιος ακροδεξιός γενίτσαρος. Ο Μητσοτάκης χωρίς ηθικές αναστολές, δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Ήδη χτες τα ΜΑΤ χτύπησαν το ΚΚΕ.

Αύριο θα το ξαναχτυπήσουν και θα χτυπήσουν και κάποιο άλλο κόμμα. Είναι να μην γίνει η αρχή… Το ΣΚΑΙ, κι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ζητούν νόμο και τάξη. Η αντιδήμαρχος Αθηναίων σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αλεξία Έβερτ, γράφει για την χτεσινή πορεία του ΚΚΕ: «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι!»

Αυτή είναι η αντίληψη τους για την αριστερά και την αντιπολίτευση. Μας βλέπουν σαν κατσαρίδες και τρωκτικά. Άρα είναι απόλυτα δικαιολογημένα τα ΜΑΤ που πλακώνουν τις κατσαρίδες και τα τρωκτικά στο ξύλο. Αν και θα συνιστούσαμε στην κυρία Αλεξία Έβερτ κάτι πιο αποτελεσματικό: Baygon, ή ακόμη καλύτερα Zyklon B. Tο εντομοκτόνο που χρησιμοποίησαν οι ναζί στους θαλάμους αερίων.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε»

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε»

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…