Newsroom

Newsroom

Βόμβες Βαξεβάνη στο «Κόκκινο 105.5»: Αυτοί οι δυο κρύβονται πίσω από την παραπληροφόρηση δημοσιογράφων

«Εάν θέλουν και τολμούν ας με διαψεύσουν» - Τι αποκάλυψε ο Κώστας Βαξεβάνης που υπέδειξε τις πηγές παραπληροφόρησης των δημοσιογράφων 

ek vaxevanis

Στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο Novartis αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης σε συνέντευξή του την Παρασκευή στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Ο ίδιος ερωτηθείς σχετικά με τα όσα δήλωσε η Ιωάννα Μάνδρου για την παραπληροφόρηση και τα ψευδή δημοσιεύματα που ήθελαν τους Κώστα Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη να παραπέμπονται στο ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο Novartis, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί ο ίδιος καταγγελίες από τρεις τουλάχιστον δημοσιογράφους του δικαστικού ρεπορτάζ οι οποίοι κατονομάζουν ως πηγή της παραπληροφόρησης την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου και τον υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Κώστα Τσιάρα.

Διαβάστε περισσότερα: H Μάνδρου «καρφώνει» οργανωμένη προσπάθεια διασποράς ψευδών ειδήσεων (Ηχητικό) – Καταρρέει η κυβερνητική προπαγάνδα για Novartis

«Εάν θέλουν και τολμούν ας με διαψεύσουν η κυρία Γεωργίου και ο κύριος Τσίαρας», είπε ο Κώστας Βαξεβάνης και συνέχισε τονίζοντας ότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό γιατί προκύπτει ότι η ίδια η πρόεδρος του Αρείου Πάγου και το υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν αυτοί που παραπληροφορούσαν. «Ως επιβεβαίωση δε της πολιτικής προέλευσης των ψευδών ειδήσεων είναι οι δηλώσεις του κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου ο οποιος το πρωί της Παρασκευής υποστήριζε ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος και η κυρία Τουλουπάκη παραπέμπονται για τη «σκευωρία» Novartis» κατέληξε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Διαβάστε περισσότεραΕίχε καιρό να τρεντάρει ο… #ΣΚΑΙ: Θύελλα οργής από τις αποκαλύψεις Μάνδρου και τις συγνώμες

 

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…