Newsroom

Newsroom

Βαξεβάνης για υπόθεση Φουρθιώτη: Η συμβολή των social media ήταν σημαντική

Η υπόθεση Φουρθιώτη είναι απόδειξη πως η κυβέρνηση έχει λόγους να καλύπτει το βόρβορο και την αθλιότητα

EK Vaxevanis

Με μια ανάρτηση στο facebook, o εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης επισημαίνει τη συμβολή που είχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην υπόθεση Φουρθιώτη, τονίζοντας ότι «πρεπε όμως να υπάρξει πρώτα δημοσιογραφική έρευνα, επιμονή (εμμονή του Documento όπως θα έλεγε και ο Μητσοτάκης) και ρίσκο κόντρα στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Έτσι πρέπει να είναι η δημοσιογραφία. Να συνδέεται με την κοινωνία».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη έχει ως εξής:

Για μια ακόμη φορά είμαστε περήφανοι στο Documento. Η υπόθεση Φουρθιώτη που αποκαλύψαμε, δεν είναι μόνο μια υπόθεση κατασπατάλησης Δημοσίου χρήματος. Είναι απόδειξη πως η κυβέρνηση έχει λόγους να καλύπτει το βόρβορο και την αθλιότητα. Ούτε ο Νίκος Γεωργιάδης, ούτε ο Λιγνάδης έτυχαν. Πέτυχαν σε μια σχέση με τους ίδιους, που αγκάλιαζαν το “μάνατζερ Τζούλιας” ως προστατευμένο είδος της πολιτικής τους πανίδας, βάζοντας μάλιστα την Αστυνομία να τον φυλάει. Δεν έτυχε ούτε το γεγονός πως για μια ακόμη φορά, μας έκαναν μηνύσεις και έτρεχαν να μας συλλάβουν. Ίδια συμφέροντα, ίδιες τακτικές.

Η συμβολή των Social Media στην υπόθεση Φουρθιώτη ήταν σημαντική. Έπρεπε όμως να υπάρξει πρώτα δημοσιογραφική έρευνα, επιμονή (εμμονή του Documento όπως θα έλεγε και ο Μητσοτάκης) και ρίσκο κόντρα στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Έτσι πρέπει να είναι η δημοσιογραφία. Να συνδέεται με την κοινωνία

Για μια ακόμη φορά είμαστε περήφανοι στο Documento. Η υπόθεση Φουρθιώτη που αποκαλύψαμε, δεν είναι μόνο μια υπόθεση…

Posted by Kostas Vaxevanis on Wednesday, March 31, 2021

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…