Newsroom

Newsroom

Βαξεβάνης για Χρυσοχοΐδη: Φοβάται μη δικαιώσει το Documento;

Οι αποκαλύψεις του Documento για τον διαγωνισμό των ταυτοτήτων οδήγησαν το υπουργείο και το μέγαρο Μαξίμου σε πλήρη αποδρομή

5bfbdc92cd3a1860ea3e9774 4

Για νίκη της δημοσιογραφίας κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με την κωλοτούμπα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο θέμα του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες που αποκάλυψε η εφημερίδα.

«Νίκη της δημοσιογραφίας είναι και όταν οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις οδηγούν στην αλλαγή ενός διαγωνισμού που θα φέσωνε το Δημόσιο», τονίζει στην ανάρτησή του ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Γιατί ο Χρυσοχοϊδης κρατά μυστικό ότι αλλάζει το φωτογραφικό όρο; Φοβάται μην δικαιώσει το #Documento και εκτεθεί;», καταλήγει καυστικά η ανάρτηση του δημοσιογράφου.

Υπενθυμίζεται ότι το Documento είχε αποκαλύψει ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχωρούσε σε φωτογραφικό διαγωνισμό για την εκτύπωση των νέων ταυτοτήτων, ώστε να μπορούν να λάβει μέρος μόνο μία εταιρεία.

Σήμερα έγινε γνωστό ωστόσο, οτι το υπουργείο άλλαξε τους όρους του διαγωνσιμού αποστέλλοντας «διευκρινήσεις» στις υπόλοιπες εταιρείες, έτσι ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος και κάποιες άλλες πέραν της… εκλεκτής του Μαξίμου.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…