Newsroom

Newsroom

Βαξεβάνης: «Βρίσκομαι σε συνεχή ομηρία» – Αναβολή στη δίκη με Σαμαρά, λόγω ασθένειας

«Είμαι ο μόνος πολίτης στον δυτικό κόσμο που έχω μηνυθεί από πρώην πρωθυπουργό», τόνισε ο Κώστας Βαξεβάνης στο δικαστήριο

4727909

Αναβολή μετά από αίτημα για λόγους υγείας από την πλευρά Σαμαρά, πήρε η δίκη που αναμενόταν να ξεκινήσει σήμερα μετά τη μήνυση του πρώην πρωθυπουργού, κατά του εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη για ένα… «meme».

Οι συνήγοροι του Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννης Μαντζουράνης και Αδαμάντιος Μπασαράς, αν και δεν αντέτειναν ως προς το αίτημα των δικηγόρων Σαμαρά περί ασθενείας, ζήτησαν από την Έδρα να συνεχιστεί η διαδικασία.

Τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος τόνισε:

«Είμαι ο μόνος πολίτης στον δυτικό κόσμο που έχω μηνυθεί από πρώην πρωθυπουργό. Βρίσκομαι σε μία διαρκή ομηρία, γιατί όλοι λένε ότι ο Βαξεβάνης είναι κατηγορούμενος. Ζητώ να προχωρήσει η διαδικασία και να αποφασίσει το δικαστήριο».

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς Σαμαρά και η δίκη πήρε αναβολή για τον Ιανουάριο του 2020.

Πηγή: documentonews.gr 

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.