Newsroom

Newsroom

Βασίλισσα Ελισάβετ: Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να ξαναχτίσουμε την Αγγλία

Μήνυμα ενότητας έστειλε η γηραιότερη μονάρχης στον κόσμο, όσο αφορά τα γεγονότα που συγκλονίζουν την χώρα της

594504311dc52404288b458d

Μήνυμα προς τους Βρετανούς πολίτες, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, το Brexit αλλά και την τραγωδία με τουλάχιστον τριάντα νεκρούς στον Πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου, έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ με αφορμή τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων της που είναι σήμερα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε ότι η Βρετανία διακατέχεται από βαθιά θλίψη αλλά ο λαός της είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες. «Είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από ένα πολύ ζοφερό εθνικό αίσθημα», δήλωσε αρχικά η βασίλισσα, και συνέχισε «Η χώρα έχει γίνει μάρτυρας μιας σειράς φοβερών τραγωδιών».

Η Ελισάβετ δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επισκέψεών της για να συναντήσει τα θύματα, εντυπωσιάστηκε από την προθυμία του κόσμου να προσφέρει υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο δοκιμάζεται αλλά είναι αποφασισμένο να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες», είπε. «Ενωμένοι στη θλίψη μας, είμαστε εξίσου αποφασισμένοι, χωρίς φόβο ή μεροληψία, να στηρίξουμε όλους αυτούς που ξανακτίζουν τη ζωή τους, η οποία τόσο φρικιαστικά επλήγη από τον τραυματισμό και την απώλεια».

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…