Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Είναι απαίσιο να με σκηνοθετεί η Ελένη Ράντου (video)

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραχώρησαν κοινές τηλεοπτικές δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασής τους Κοινή Ησυχία.

ΒΑΣΙΛΗΣ 1 1 1

«Είναι σαν να είμαστε σπίτι μας» είπαν αρχικά οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες για την πρώτη τους συνεργασία.

«Για κάποιο λόγο κάνουμε ωραία παιδιά, είτε κανονικά, είτε καλλιτεχνικά. Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια. Περνάς σε άλλη φάση, υπαρξιακής ανάγκης. Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα», είπε η Ελένη Ράντου, ενώ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σχολίασε: «Χωρίς Ελένη, ζωή δεν υπάρχει».

«Ήταν απαίσια που με σκηνοθετούσε. Είναι πολύ αυστηρή, πάρα πολύ αυστηρή. Έπρεπε να στηθούμε σε κάθε στιγμή, αυτό για μας ήταν άγνωστο», είπε γελώντας ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

«Δεν μπορείς να φανταστείς για να τους μαζέψω τι γινόταν! Και αυτό το θεωρεί αυστηρότητα, απλά ότι δούλεψα. Τι να πω; Είναι μια χορογραφία από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο, είναι σαν μουσικό κουτί. Όταν δουλεύεις εσύ σκληρά έχεις απαιτήσεις να δουλεύουν και οι άλλοι σκληρά και αυτό είναι λίγο… υπήρχε μια τριβή. Με συγκίνησε βαθιά γιατί ήταν έργο τέχνης», συμπλήρωσε η Ελένη Ράντου.

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…