Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Βαθιά συγκινημένος με την κόρη του - «Δεν μπορώ καν να μιλήσω…»

Η μοναχοκόρη του ζευγαριού παρουσίασε τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και με συγκίνηση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

 
NewsRoom 17/05/2022 | 13:38

Τα φτερά της άνοιξε η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την νεαρή καλλιτέχνιδα να πραγματοποιεί την πρώτη έκθεση ζωγραφικής.

Ειδικότερα, η μοναχοκόρη του ζευγαριού παρουσίασε τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες στην έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών εγκαταστάσεων με τίτλο «Περί Οικειότητας» που πραγματοποιεί στη γκαλερί «αγκάθι» από τις 14 Μαΐου έως και τις 28 Μαΐου.

Με συγκίνηση, η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν».

Οι γονείς της ήταν εκεί… Συγκινημένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία αποκάλυψε: «Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα».