Newsroom

Newsroom

Βασίλης Ντινόπουλος: Θα αποτεφρωθεί η σωρός του – Πώς «χάθηκε» ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου

Πότε θα γίνει η αποτέφρωση του σώματός του στη Ριτσώνα

My project 35

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του γιου του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλη. Ο Βασίλης Ντινόπουλος βρέθηκε νεκρός χθες στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, από τον ίδιο του τον πατέρα που τον επισκέφτηκε για να διαπιστώσει αν είναι καλά αφού δεν απαντούσε για πολλές ώρες στο τηλέφωνο.

Ο δημοσιογράφος, πρώην υπουργός Εσωτερικών και πρώην δήμαρχος Βριλησσίων, κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα με τη βοήθεια κλειδαρά, για βρεθεί αντιμέτωπος με τη φρικτή εικόνα.

Η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του 33χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλειος- Σπυρίδωνας Ντινόπουλος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος. Πιθανότατα υπέστη υπογλυκαιμία, έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι για να τον βοηθήσει τη στιγμή που υπέστη την κρίση υπογλυκαιμίας, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή.

Σύμφωνα με ενημερωτικό μήνυμα που έχουν αφήσει οι συγγενείς του στον λογαριασμό του στο facebook, το σώμα του Βασίλη Ντινόπουλου θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα αύριο στις 9.30 το πρωί. 

«Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30», αναφέρει το μήνυμα που ανέβηκε στον λογαριασμό του άτυχου άνδρα. 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…