Βασίλης Μπισμπίκης: «Όταν κρύωνα στην Ομόνοια, οι τρανς με φρόντιζαν»

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην αρχή της καριέρας του και την περίοδο που ήταν «άφραγκος» στην Αθήνα μίλησε σε  συνέντευξη του, ο Βασίλης Μπισμπίκης. 

bisbikis ok

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για μίλησε στην  Lifo  για μια από τις πιο «σκοτεινές» περιόδους της ζωής του, από τον πρώτο καιρό που έμενε στην Αθήνα και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην περιοχή της Ομόνοιας όπου διέμενε.Mάλιστα με αφορμή την drag διασκευή των «Κόκκινων Φαναριών» που ετοιμάζει θέλει  να υμνήσει τους ανθρώπους που η κοινωνία έχει στοιβάξει στο περιθώριο και οι οποίοι όταν εκείνος βρισκόταν σε έσχατη ανάγκη δεν του γύρισαν την πλάτη αλλά του έτειναν χείρα βοηθείας.

«Zορίστηκα, ήμουν άφραγκος και ένας χαρακτήρας των άκρων και των καταχρήσεων και αυτό το κομμάτι της ζωής μου έχει μεγάλη σχέση με τα «Κόκκινα Φανάρια» που ετοιμάζουμε, γιατί έζησα μέσα στο περιθώριο. Και μέσα στις μεγάλες ταλαιπωρίες που πέρναγα με μάζευαν κυριολεκτικά οι πουτ@νες και οι τρανς και με φρόντιζαν. Ζούσα στην Ομόνοια, σε ένα ξενοδοχείο, και ήμουνα συγκάτοικός τους. Όταν είχε κρύο με βοηθούσαν πάρα πολύ, μου άνοιγαν τα μπο@ρδέλ@ και καθόμουνα στις σόμπες με τις τς@τσάδες. Είναι σαν φόρος τιμής σε αυτά τα πρόσωπα η παράσταση, αλλά εμείς εδώ το πάμε ένα βήμα παραπέρα».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη