Βασίλης Μάγγος: Γκράφιτι – αφιέρωμα στο Βόλο – Συγκέντρωση χρημάτων για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας

Έκκληση προς τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της οικογένειας ώστε να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης έκανε ο πατέρας του αδικοχαμένου Βασίλη.

Ec4dQD8WsAAgiGi

Μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια διεξάγεται τα τελευταία 24ωρα μέσω πλατφόρμας που συγκεντρώνει χρηματικό ποσό ώστε να καλύψει σημαντικό μέρος των εξόδων της οικογένειας του Βασίλη Μάγγου, στον αγώνα της για δικαίωση.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούνιο, ο πατέρας του, Γιάννης Μάγγος, γνωστοποίησε πως υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπαιτίου για κακοποίηση που φέρεται να οδήγησε στον θάνατο του γιου του.

Ο πατέρας του Βασίλη, ανέφερε πως έναν χρόνο μετά, ακόμη περίμενε τα αποτελέσματα της ΕΔΕ. Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Μάγγος είχε χάσει την ζωή του τον Ιούλιο του 2020, περίπου έναν μήνα μετά την καταγγελία του για άγριο ξυλοδαρμό από άνδρες της Αστυνομίας, μετά τον οποίο, μάλιστα, είχε νοσηλευτεί.

Σήμερα, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, ο Γιάννης Μάγγος κάνει έκκληση στον κόσμο, ζητώντας τη βοήθειά του ώστε να μπορέσει να στηρίξει οικονομικά την κάλυψη των μεγάλων δικαστικών εξόδων της οικογένειας.

Στηρίξτε με κάθε μέσο, βοηθήστε να γίνει γνωστή η ιστορία του Βασίλη Μάγγου και των ανθρώπων που αγωνίζονται στον Βόλο”, ανέφερε ο ο Γιάννης Μάγγος.

Στο πλαίσιο του αγώνα για την απόδοση ευθυνών για τον θάνατο του Βασίλη, συμβάλλουν ήδη η Νομική Ομάδα του Συντονισμού που έχει αναλάβει την νομική διάσταση της υπόθεσης ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί. Την πολιτική και ηθική διάσταση του ζητήματος έχει αναλάβει ενεργά ο κόσμος των συλλογικοτήτων, των ομάδων, των απλών ανθρώπων.

Μάλιστα, με βάση τα παραπάνω, η ομάδα πολιτικού γκραφίτι Political Stencil σε συνεργασία με το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Βόλου δημιούργησε ένα γκράφιτι σε κτίριο που παραχωρήθηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Πηγή: news247.gr

«Κόλαση» ο φετινός Ιούνιος: Ο θερμότερος που έχει καταγραφεί – Τα δύσκολα είναι μπροστά μας

καιρός 1

«Κόλαση» ο φετινός Ιούνιος: Ο θερμότερος που έχει καταγραφεί – Τα δύσκολα είναι μπροστά μας

Ιστορικό ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών είχε ο φετινός Ιούνιος σύμφωνα με τους ειδικούς

Ξέσπασε ο Γιώργος Νταλάρας: «Προσπάθησαν να με γελοιοποιήσουν και να με λοιδορήσουν» (video)

νταλαρας5

Ξέσπασε ο Γιώργος Νταλάρας: «Προσπάθησαν να με γελοιοποιήσουν και να με λοιδορήσουν» (video)

«Ο χρόνος τους βάζει ένα φερμουάρ στο στόμα», ανέφερε σε συνέντευξη του ο Γιώργος Νταλάρας

ΕΡΤ: Τι συνδέει του 4 παλαίμαχους που σχολιάζουν το Euro – Οι σχέσεις με ΝΔ και Μητσοτάκη

ΕΡΤ

ΕΡΤ: Τι συνδέει του 4 παλαίμαχους που σχολιάζουν το Euro – Οι σχέσεις με ΝΔ και Μητσοτάκη

Οι περίεργες συμπτώσεις στην ΕΡΤ με τους 4 παλαίμαχους που επιστρατεύτηκαν για σχόλιο στους αγώνες…