Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η πρώτη απάντηση για το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη (video)

Χαραλαμπόπουλος για Σάσα Σταμάτη: «Αυτό το έχει κάνει μόνο η Χούντα»

charalabopoulos art

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πρώτη περίοδο της πανδημίας – φανερώνοντας πόσο δύσκολα πέρασε τότε λόγω της μητέρας του που είχε διασωληνωθεί – αλλά και για τα όσα είχαν συμβεί με τη Σάσα Σταμάτη.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη περίοδο της πανδημίας, φανερώνοντας πόσο δύσκολα πέρασε τότε λόγω της μητέρας του που είχε διασωληνωθεί.

«Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου! Ήταν άσχημα στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου ο πατέρας μου η αδερφή μου το μωρό και ο γαμπρός μου κι εμείς τη γλιτώσαμε. Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες, ουσιαστικά περιμένουμε από μέρα σε μέρα ότι θα τη χάσουμε και έγινε ένα θαύμα! Ουσιαστικά αντέδρασε ο οργανισμός».

Για το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη και τη διακοπή της παράστασης στην οποία έπαιζε ο ίδιος, ο ηθοποιός ανέφερε τα εξής:

«Δεν έχω κανένα θέμα ή κάτι να με χωρίζει από τη Σάσα Σταμάτη. Είχα θέμα με την πράξη της. Οποιουδήποτε άλλου να ήταν αυτή η πράξη θα ήμουν απέναντι. Το θέατρο για εμάς που είμαστε σε αυτό -που πολύς κόσμος μπορεί να μην το ξέρει- το θέατρο έχει κάποιους κανόνες και μερικοί από αυτούς είναι άγραφοι κανόνες. Ένας από αυτούς τους κανόνες είναι ότι δεν έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις μία παράσταση και να πατήσεις το πόδι σου πάνω στη σκηνή εν ώρα παράστασης και να τη διακόψεις».

Συνεχίζοντας στο κομμάτι των αντιδράσεων, πρόσθεσε:

«Έχεις το δικαίωμα από τα αρχαία χρόνια μέχρι και ντομάτες να ρίξεις από τη θέση σου μπορείς να φωνάξεις και δεν με ενδιαφέρει. Αλλά αυτό το έχει κάνει μόνο η Χούντα. Την πράξη λοιπόν δεν μπορούσα να τη δεχτώ λίγες μέρες μετά. Θα ήταν σαν να συναινούσα ή σαν να μην υπερασπίζομαι το λόγο για τον οποίο για άλλαξες τη ζωή μου να γίνω ηθοποιός».

Δείτε το βίντεο