Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν με κάλεσαν στο δείπνο με τον Ομπάμα (βίντεο)

Για το δείπνο το οποίο παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Μπαράκ, μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης στην πρωινή εκπομπή του «Ε». Κάνοντας λόγο για «αηδίες» των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε:

5830327b1dc5248a708b45d2

«Δεν ήταν ζήτημα πρωτοκόλλου, αλλά επειδή ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι άνθρωποι του κατεστημένου, ήθελαν να κινηθεί εκεί η συζήτηση, να μην εκτροχιαστεί σε κάτι άλλο. Και για να μην κληθώ εγώ, πήραν στον λαιμό τους και την Γεννηματά και τον Θεοδωράκη». Επίσης, σημείωσε πως δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ τέτοιο πρωτόκολλο, με αποκλεισμό της ελάσσονος αντιπολίτευσης σε επίσκεψη ξένου ηγέτη.

Ερωτηθείς εάν επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό, με δεδομένο ότι έχουν τακτική επικοινωνία, είπε ότι δεν του τηλεφώνησε γιατί εκνευρίστηκε ενώ χαρακτήρισε την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα ως μια επίσκεψη δημοσίων σχέσεων, από την οποία δεν πήραμε τίποτα.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι θα έλεγε στον Μπαράκ Ομπάμα εάν είχε κληθεί στο δείπνο. «Θα διατύπωνα με κάθε τρόπο, είτε με μορφή υπομνήματος είτε πιάνοντας τον Ομπάμα 2-3 λεπτά, ότι οι κύριοι αντιμετωπίζουν την κρίση κόβοντας μισθούς και συντάξεις και βάζοντας φόρους. Και θα του έλεγα ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις που μπορούμε να συζητήσουμε στο ελληνικό πρόβλημα, θα του έθετα έναν προβληματισμό που υπάρχει ήδη στις Βρυξέλλες και στη Γερμανία».


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…