Βασίλης Λεβέντης: "Ξεριζώθηκε η ψυχή μου από την απόφαση της Γεννηματά"

Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, και το Ποτάμι «έχουν κάνει συμφωνία να ανατρέψουν τον Τσίπρα», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και εκτίμησε ότι «οι εκλογές είναι κοντά», καθώς ο Τσίπρας δεν θα αντέξει «γιατί αυτοί θα κάνουν ολομέτωπη σύγκρουση».

NewsRoom 27/07/2016 | 15:14

Στο ερώτημα ότι αν η Ένωση Κεντρώων προσβλέπει σε συνεργασία με την κυβέρνηση ανέφερε ότι η Ένωση Κεντρώων βρίσκεται στο στόχαστρο μιας «εκστρατείας από τον φιλοδεξιό Τύπο» και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τη σημερινή κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολίασε επίσης ότι «την ημέρα που δεν ψήφισε η Γεννηματά την απλή αναλογική και την πρόδωσε, εκείνη την ημέρα ξεριζώθηκε η ψυχή μου». «Πίστευα ότι στο τέλος δεν θα βλάψει τόσο πολύ τον εαυτό της η Φώφη να ψηφίσει και να πάρει 50 έδρες δώρο ο Μητσοτάκης» πρόσθεσε και εκτίμησε ότι με την απόφαση αυτή που έλαβε το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ πιθανόν το ΠΑΣΟΚ να μείνει εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές.

Ο Βασίλης Λεβέντης χαρακτήρισε ακόμη «ηλίθια ενέργεια» την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. «Δεν προκύπτει από πουθενά ότι διαπράχθηκαν ποινικά αδικήματα», είπε, ενώ επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός παρασύρθηκε από τον «ασυνάρτητο» πρώην υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη.