Newsroom

Newsroom

Βασιλειάδης: "Τέλος στις γκρίζες ζώνες και τα σκοτεινά σημεία" στο ποδόσφαιρο

«Δουλειά, μεθοδικότητα, χωρίς γκρίζες ζώνες» είναι το σύνθημα του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, προκειμένου «να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα».

56fcff581dc52425638b4873

Ο κ. Βασιλειάδης έκλεισε δύο μήνες στην ηγεσία του αθλητισμού κι έκανε απολογισμό στο ΑΠΕ. Αναφέρθηκε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, αλλά και στον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργήσει γενικότερα ο αθλητισμός. «Δεν πρέπει να πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο» τονίζει με έμφαση ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος λίγο πριν φύγει το 2016 μας άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στο Υπουργείο.

Ευδιάθετος, προσιτός και πάνω από όλα αποφασισμένος δείχνει ότι αγαπάει τον αθλητισμό και γι΄ αυτό παρακολουθεί από κοντά πολλούς αγώνες: «Δεν έχουμε γεννηθεί, ούτε μεγαλώσει μέσα σε δοκιμαστικό σωλήνα. Μέσα από την κοινωνία ερχόμαστε. Βιώνουμε τα προβλήματα και γι΄ αυτό τον λόγο μπορούμε να προσπαθούμε πιο στοχευμένα για τις λύσεις» τονίζει με έμφαση.

Ο κ. Βασιλειάδης παραδέχτηκε ότι η θητεία του στην Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης Διαφθοράς τον έχει βοηθήσει ιδιαίτερα και τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει δεν ήταν «ξένη γη», ενώ για το 2017 ευχήθηκε «να σταματήσει ο αθλητισμός να είναι αντικείμενο ερευνών υπηρεσιών σαν την προηγούμενη από την οποία έρχομαι. Κι αυτή θα είναι και η ευχή μου για το 2017».

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…