Βαριές καμπάνες σε θείους που βίαζαν ανήλικο ανιψιό τους στη Ζάκυνθο

Ένοχοι κρίθηκαν οι ηλικιωμένοι άνδρες που κατηγορούνταν για τον βιασμό κατ΄εξακολούθησιν ενός ανήλικου αγοριού στην Ζάκυνθο.

5b328c9c1dc524951e8b4584

Οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους είναι συγγενείς με το παιδί αφού έχουν παντρευτεί τις αδελφές του πατέρα του (σήμερα είναι 20 χρονών), ενώ ο άλλος συγχωριανός του. Κρίθηκαν ένοχοι και οι τρεις κατηγορούμενοι.

Ο πρώτος κατηγορούμενος συγχωριανός του παιδιού καταδικάστηκε για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου ομόφωνα, σε 15 χρόνια κάθειρξη. Ο δεύτερος κατηγορούμενος θείος του απαλλάχθηκε από την κατηγορία του βιασμού με 4/3 ψήφους και καταδικάστηκε ομόφωνα για την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση σε 15 χρόνια κάθειρξη.

Ο τρίτος κατηγορούμενος θείος του καταδικάστηκε με 5/2 ψήφους ένοχος για την πράξη του βιασμού και ομόφωνα για το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση, συνολικά σε 20 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση (15+5).

Επίσης, το δικαστήριο αποφάσισε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε όλους για πέντε χρόνια. Επίσης έδωσε δυνατότητα έφεσης σε όλους, απέρριψε όμως όλα τα αιτήματα για αναστολή μέχρι την εκδίκαση σε εφετείο. Η δίκη ξεκίνησε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.

Η ιστορία, σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει ο 20χρονος, εκτυλίχθηκε από το 2007 μέχρι το 2016 οπότε και αποκάλυψε στην οικογένειά του όσα περνούσε. Ο 20χρονος κατέθεσε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα βίωνε για χρόνια από τους τρεις κατηγορούμενους, από την ηλικία των 9 ετών. Όπως κατέθεσε, δεν κατήγγειλε νωρίτερα το γεγονός, καθώς ντρεπόταν και φοβόταν. Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας του, οποίος επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε ο 20χρονος.

Πηγή: patrastimes.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…