Newsroom

Newsroom

Βαριές εκφράσεις στη Βουλή μεταξύ Καμμένου και Θεοχαρόπουλου

Έντονη λογομαχία ξέσπασε σήμερα στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Θανάση Θεοχαρόπουλου με αφορμή συζήτηση ερώτησης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την πιθανότητα να υπάρξουν νέα εξοπλιστικά προγράμματα.

58b7f78b1dc52488168b4687

Αν και το θέμα της ερώτησης ήταν συγκεκριμένο, η συζήτηση επεκτάθηκε στα προβλήματα της χώρας και στο πώς δημιουργήθηκε η κρίση με τον υπουργό Άμυνας να επιτίθεται στον Θανάση Θεοχαρόπουλος τονίζοντάς του ότι όποια δικογραφία κι αν ανοίξει κανείς για εξοπλιστικά, μέσα θα βρει στελέχη του ΠΑΣΟΚ. «Ληστέψατε την Ελλάδα, πρέπει να ντρέπεστε και να απολογείστε» σημείωσε σε έντονο ύφος ο κ. Καμμένος προσθέτοντας πως ακόμη και ο Γιάνης Βαρουφάκης για τον οποίο είχε μιλήσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ.

Αντιτείνοντας, ο κ. Θεοχαρόπουλος, κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η χώρα, λέγοντας ότι ήταν επί χρόνια υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή και 18 χρόνια βουλευτής της ΝΔ που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και στα μνημόνια. Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος καυτηρίασε ταυτόχρονα τη στάση και τις δηλώσεις Καμμένου στο πεδίο των εθνικών θεμάτων. «Χρειάζεται υπευθυνότητα και σοβαρότητα όχι τυχοδιωκτισμοί. Πώς αντιδράσατε στην προκλητικότητα των Τούρκων; Ρίξατε λάδι στη φωτιά. Είστε απρόβλεπτος παράγοντας, οι αντιδράσεις σας προκαλούν περισσότερο όξυνση, πρέπει να σοβαρευτείτε, τα εθνικά θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία» ανέφερε συγκεκριμένα.

Η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών κορυφώθηκε ότι ο υπουργός Άμυνας φώναξε εκνευρισμένος στον Θανάση Θεοχαρόπουλο να καθίσει κάτω με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να του απαντά οργισμένος: «όχι σ΄ εμένα αυτά. Αυτά εκεί που σας παίρνει. Ντροπή σας που καταστρέψατε τη χώρα. Ντροπή που μιλάτε έτσι για την ανανεωτική αριστερά εσείς ένας εκπρόσωπος της εθνικολαϊκιστικής δεξιάς». «Εμείς κατεβήκαμε πολλές φορές στις εκλογές και ο ελληνικός λαός μάς τίμησε και μας έφερε στη Βουλή. Τσόντα προεκλογική είναι αυτό που κάνατε εσείς να κολλήσετε προεκλογικά με το ΠΑΣΟΚ. Είστε οι απόγονοι του Σμπώκου, του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου και του Σημίτη και να μην ξαναπιάσετε στο στόμα σας τον Καραμανλή» ανταπάντησε ο κ. Καμμένος.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…