«Βαριά κομμουνιστική» η Ελλάδα για τον Πορτοσάλτε – Πυρά και κατά βουλευτών της ΝΔ που είναι κρατιστές (video)

Η Ελλάδα είναι κομμουνιστική, ο κομμουνισμός είναι κρατισμός, η μισή «τουλάχιστον» Κ.Ο της ΝΔ είναι κρατιστές...

Μια χώρα με «πολύ βαρύ κομμουνισμό» είναι η Ελλάδα στα μάτια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σε παραληρηματική αλλά ταυτόχρονα και σοβαρή διάθεση, υποστήριξε ότι στη χώρα μας έχουμε απόλυτο κομμουνισμό γιατί χρειάζονται χρόνια για να καταπολεμηθεί η γραφειοκρατία, τονίζοντας ότι στην Ελλάδα «νομίζουμε ότι έχουμε ανοικτή οικονομία αλλά έχουμε πολύ βαρύ κομμουνισμό».

Μάλιστα, από το κάδρο της κριτικής του δεν ξέφυγε – αν και σπάνιο -ούτε η Νέα Δημοκρατία, καθώς επέπληξε τη «γαλάζια» παράταξη επειδή θρέφει στους κόλπους της «κρατιστές» ακολουθώντας τον… βαθύ συλλογισμό κράτος = κομμουνισμός.

Ο Άρης Πορτοσάλτε είπε, μεταξύ άλλων ότι τουλάχιστον η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είναι κρατιστές με σφραγίδα και τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, υπηρέτησαν τόσα χρόνια το κράτος, δημιουργώντας μια εύλογη απορία στον κόσμο που παρακολουθούσε την εκπομπή, αν δηλαδή με το σκεπτικό του αυτό, η μισή «τουλάχιστον» κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είναι… κομμουνιστές.

Στη συνέχεια της συζήτησης περί κράτους, σε ερώτημα σχετικά με το τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχαν δημόσιες δομές και ΕΣΥ στην περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι θα έπρεπε μέσα στο ΕΣΥ να έχουν μπει και ιδιώτες της υγείας.