Βαριά "καμπάνα" πρέπει να περιμένει τη Βοσνία (video)

Tα όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς με την Ελλάδα, τα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Νίκολα Ριτσόλι.

593bb8511dc524e16a8b45d7

Τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Βοσνίας-Ελλάδας τα κατέγραψε ο Νίκολα Ριτσόλι. Ο Ιταλός ρέφερι έχει γράψει για την επίθεση που δέχθηκαν οι Έλληνες διεθνείς, αλλά και για τον τραυματισμό του Γιάννη Γιαννιώτα, που έχασε ένα δόντι από τη γροθιά του βοηθού του Μπαζντάρεβιτς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η UEFA είναι σκληρή σε τέτοια κρούσματα βίας, ενώ η Βοσνία που έχει βεβαρυμένο παρελθόν, θα βρεθεί για μια ακόμη φορά υπόλογη φορά στο στην Πειθαρχική Επιτροπή, όπου τις ετοιμάζει βαριά τιμωρία. Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα έχει πλήρη εικόνα για ό,τι συνέβη και θα λάβει τις αποφάσεις της. Μην ξεχνάμε ότι οι Βόσνιοι έχουν να υποδεχτούν και την εθνική Βελγίου στην έδρα τους και η προσπάθειά τους για νίκη δυσκολεύει για τα καλά πλέον.

Μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέγεθος της τιμωρίας κι αν κληθούν οι Βόσνιοι να παίξουν κάποιον από τους επόμενους αγώνες τους χωρίς οπαδούς.


Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…