Βάνα Πεφάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω μαζί τους ακόμη κι αν αθωωθούν» (video)

«Κάποια πράγματα τα είχα ακούσει, αλλά σίγουρα δεν ήξερα το μέγεθος», είπε η Βάνα Πεφάνη.

πεφανη2

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Βάνα Πεφάνη στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τις δύο μεγάλες υποθέσεις του #MeToo.

«Μου λείπει η οικειότητα με τον κόσμο στο θέατρο, να τους δω χωρίς μάσκα και να αντιληφθώ τι αισθάνονται. Δεν μου λείπει η τηλεόραση σαν μέσο, αλλά ρόλοι που θα μπορούσα να παίξω στο μέσο αυτό. Έχω βιώσει ανταγωνισμό στη δουλειά μου, παλιά όμως και κυρίως από μεγαλύτερους ηθοποιούς. Η Τζένη Καρέζη είχε μια μεγάλη αγκαλιά, ήταν σαν μητέρα για μένα, με αγαπούσε και με στήριζε.

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν πολύ αυστηρή αλλά και πολύ δοτική, η σχέση μας ήταν φιλική. Δεν είχα ποτέ στόχο να εξαργυρώσω την επιτυχία μου σε επόμενη δουλειά και περισσότερα χρήματα. Έχω προσωπική ζωή και πολλές φορές τη βάζω πάνω από την επαγγελματική. Όταν πέθανε ο πατέρας μου έπαιζα έναν κωμικό μονόλογο στο θέατρο κι έκλαιγα πάνω στη σκηνή», είπε αρχικά η Βάνα Πεφάνη και πρόσθεσε: 

«Ξέρω και τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Κάποια πράγματα τα είχα ακούσει, αλλά σίγουρα δεν ήξερα το μέγεθος. Αν αποδειχθεί ότι έχουν κάνει όσα τους κατηγορούν δεν θα τους πω ξανά ούτε γεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω μαζί τους ακόμα κι αν αθωωθούν».

 

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…