Βάνα Μπάρμπα: Θα ήθελα να πάρω μια αγκαλιά τον Πέτρο Φιλιππίδη (video)

Κατά τη Βάνα Μπάρμπα, αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι... «αγάπη»

NewsRoom 21/01/2022 | 17:04

Για άλλη μια φορά επιλέγει να προκαλέσει την κοινή γνώμη η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, η οποία σε συνέντευξή της στο Open, υποστήριξε ότι θα ήθελε να επισκεφτεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή και να τον πάρει αγκαλιά, αφού, όπως λέει, αυτό που του λείπει είναι... η αγάπη.

Τη στιγμή που η κοινωνία συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό μιας κοπέλας από ομάδα ανδρών στη Θεσσαλονίκη, και έχοντας γνώση των σοβαρότατων καταγγελιών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό, η κ. Μπάρμπα έκανε μεταξύ άλλων την εξής δήλωση:

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δε θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή. Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω», είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης.

Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά».