Πέντε χρόνια απουσίας από την μουσική σκηνή του Νότη Σφακιανάκη, είναι πολλά για τους πιστούς θαυμαστές του. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή Buongiorno , ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής αποφάσισε να σπάσει την αποχή του από τις πίστες και να επιστρέψει δυναμικά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με ένα πρόγραμμα-υπερπαραγωγή που αναμένεται να συζητηθεί και παράλληλα σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές του.
«Πριν από λίγες ημέρες μου μετέφερε μια πληροφορία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ήθελα να το βγάλουμε στον αέρα γιατί θεωρώ ότι η επανεμφάνιση αυτή είναι σημαντική και αλλάζει τα δεδομένα όλα. Τον πίεζα και χθες και του έλεγα “έλα να το πούμε”», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, δίνοντας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο τον λόγο.
«Είχα υποσχεθεί ότι θα το πω σήμερα, για κάποιους λόγους που δεν υπάρχει λόγος να πούμε. Αυτή η πληροφορία είναι διασταυρωμένη από πάνω από 2 ανθρώπους που κινούνται στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Ήθελα να είμαι σίγουρος ότι το ξέρουν πάνω από δύο για να μπορώ να το μεταφέρω και δεν ήθελα να πέσω στη λούμπα, γιατί πολύς κόσμος περιμένει πώς και πως, χρόνια τώρα.
Ξέρω συγκεκριμένες λεπτομέρειες αλλά δε θέλω να τις αποκαλύψω ακόμα για να μη φέρω κάποιον σε δύσκολη θέση. Μιλάω για τον Νότη Σφακιανάκη. Επιστρέφει την επόμενη σεζόν, δε θα είναι κάτι πρόχειρο, είναι κάτι που θα χτιστεί, δε θα σκάσει ξαφνικά μια διαφήμιση και ένα μήνα μετά θα τον δούμε.
Θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις μέχρι να τον δούμε πάνω στη σκηνή… δε θα τον δούμε να δίνει συνεντεύξεις ξανά και ξανά. Ξέρω και τον χώρο, αλλά δε θα το πω ακόμα, είναι όμως ένας χώρος που θα χωράει πάρα πολύ κόσμο. Θα ξεκινήσει να ακούγεται, θα έρθει ένα κομμάτι μετά, το έχει αναλάβει μια ομάδα που έχει αναλάβει και το μαγαζί και την επιστροφή του. Αναφέρομαι σε συγκεκριμένο μαγαζί και ομάδα. Συγκεκριμένη ομάδα έχει αναλάβει το πρότζεκτ κι εγώ το έμαθα από άτομα που εργάζονται σε αυτή την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Έβαλε μουσική από το κινητό της για να… γιορτάσει την επιστροφή Σφακιανάκη στις πίστες
H είδηση για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες ενθουσίασε τη δημοσιογράφο του OPEN, Χρύσα Φώσκολου που έβαλε μουσική στο κινητό της για να το …γιορτάσει.
«Εγώ γουστάρω Νότη, έχω παρουσιάσει και δίσκο του παλιά. Όλοι κάτι έχουμε να πούμε για τον Νότη», σχολίασε ο Σπύρος Χαριτάτος.
Έξαλλος ο Δημήτρης Πλακιάς με Μπέο: «Βλάκα όταν μιλάς για τα Τέμπη δεν πας σε ουζερί με μεζέδες και ούζα»
Παπαζάχος: Αυτά είναι τα τρία ρήγματα στην Ελλάδα που μπορούν να δώσουν σεισμό 7,7 Ρίχτερ όπως της Μιανμάρ
Σεισμός στη Μιανμάρ: Θρήνος και αγωνία στα συντρίμμια – Πάνω από 1.600 οι νεκροί
Ο Πάνος Βλάχος απορεί: «Επιτρέπεται να μιλάμε για τα Τέμπη;»
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια