«Βάλτε πλάτη» ζητά η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Στον πόλεμο κατά του κορονοϊου είμαστε όλοι μαζί… αλλά χώρια!

Mετά τα 11 εκ.  που έδωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε φιλικά της μέσα για την προώθηση της ενημερωτικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» (αποκλείοντας το Dopcumento-Koutipandoras), αφού χάρισε... την καταβολή δόσης για τις άδειες στους  καναλάρχες, αφού έκανε μετέτρεψε  την επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων, σε bonus  30 εκ. ευρώ  για να τους επιβραβεύσει για τη διενέργεια τεστ για τον κορονοϊό, ήρθε η ώρα να δώσει άλλο ένα χτύπημα το επιτελικό κράτος, βάζοντας όλους εμάς να κάνουμε δωρεές για την στήριξη των κλάδων υγείας και σε άλλες κοινωνικές δράσεις.

5060774

Με το σύστημα υγείας να είναι στα όρια κατάρρευσης, με τους γιατρούς-νοσηλευτές να μάχονται μόνοι τους με όσα μέσα έχουν για να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορονοϊου, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκέφτηκε ένα ακόμα επικοινωνιακό αφήγημα για να μεταθέσει την κρατική ευθύνη σε όλους εμάς. Στο αφήγημα «στον πόλεμο με τον αόρατο εχθρό ή είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι» και χρειάζεται ομοψυχία, οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου είχαν την φαεινή ιδέα να γίνουμε όλοι εμείς και χορηγοί της προσπάθειας αυτής.  Πως; Ο  υπουργός Οικονομικών  ανακοίνωσε  ότι έδωσε εντολή και ανοίχτηκε στην Τράπεζα της Ελλάδας ειδικός λογαριασμός που θα δέχεται δωρεές προκειμένου να γίνουν “στοχευμένες δράσεις άσκησης κοινωνικής πολιτικής, οι οποίες και δημόσια θα ανακοινώνονται”.

Μας δίνει και το ΙΒΑΝ,  και μας περιμένει να καταθέσουμε τον οβολό μας, η το  voucher, από το  800άρι, η ότι σας έχει μείνει από την μείωση μισθού και  αν δεν έχετε μείνει άνεργος, για να βοηθήσουμε κι εμείς να στηριχτούν συγκεκριμένοι κλάδοι. Τώρα θα  πει κανείς 4 εκ. ευρώ από τα πρόστιμα που μαζέψανε που πήγανε, όπως και η ενίσχυση από υγειονομικό υλικό που έγινε από δωρεά του ιδρύματος Ωνάση αλλά και από την Κίνα που αναζητούνται, από τον λαό ζητάει η κυβέρνηση να βάλει πλάτη; 

Για όλα υπάρχει απάντηση… Η κυβέρνηση βρήκε ευκαιρία να πατήσει στο φιλότιμο (όσο έχει απομείνει) για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη. Άλλωστε σημασία για τον πρωθυπουργό και την ΝΔ είναι να ζήσουν οι Τράπεζες. Το είπε άλλωστε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνης Γεωργιάδης, όπως ότι και με 400 ευρώ είναι πολλά τα λεφτά για να ζήσει κανείς αφού “μένουμε σπίτι”. Για αυτό λοιπόν μην είστε αχάριστοι στον αγώνα αυτό βάλτε πλάτη… είμαι όλοι μαζί αλλά χώρια!
 

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018