Newsroom

Newsroom

Μπακασέτας για το χτύπημα στον λαιμό: «Πέρσι έμεινα εκτός για τρεις αγώνες, είναι ντροπή»

Δεν άντεξε ο αρχηγός της εθνικής και απασφάλισε

5916854

Αγωνιστική δράση είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας ξεχώριζε το ντέρμπι Τράμπζονσπορ-Μπεσίκτας, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0 με τον Τάσο Μπακασέτα να χρίζεται σκόρερ μάλιστα, μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Ο αρχηγός της εθνικής μας μπορεί να ήταν χαρούμενος από τη νίκη και το γκολ που πέτυχε, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό ώστε να μην μιλήσει με εκνευρισμό για το γεγονός ότι προς το τέλος του αγώνα ο Βαλεντίν Ροζιέ της Μπεσίκτας τον έπιασε απ’ τον λαιμό και δεν αποβλήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα όσα ανέφερε ο Τάσος Μπακασέτας: «Είναι ντροπή. Πέρσι έμεινα εκτός για τρεις αγώνες για ένα ακούσιο χτύπημα. Φυσικά ήταν κόκκινη κάρτα. Και βλέπω τώρα ένα τέτοιο χτύπημα να τιμωρείται μόνο με κίτρινη. Ένιωσα ντροπή, πως δεν υπάρχει σεβασμός.

Πρώτα σε μένα και μετά στην ομάδα μου. Τέτοιες ενέργειες δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο. Μπορείς να τσακωθείς, αλλά χωρίς να χτυπήσεις τον άλλο. Το είπα και στον διαιτητή στο τέλος. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθος».