Βαγγέλης Γιακουμάκης: Εφιάλτης δίχως τέλος

Τα βασανιστήρια που ξεπερνούν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία περιγράφονται στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο που συντάχθηκε εναντίον των εννέα συμφοιτητών του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

1530517115377 apo leventes

Στις 8 Φεβρουαρίου κάθονται στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων οι εννέα Κρητικοί, κατηγορούμενοι για τα μαρτύρια που πέρασε ο φοιτητής. Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι η πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση…

Από τον Ιανουάριο του 2014 έως και τον Ιανουάριο του 2015, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια των συμφοιτητών του. Στο κατηγορητήριο περιγράφονται τουλάχιστον 20 περιστατικά βίας εναντίον του φοιτητή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, του έριχναν καυτό νερό στον λαιμό, τον κλείδωναν σε ντουλάπες, του πατούσαν τα δάχτυλα, του περνούσαν θηλιά στον λαιμό και τον κρεμούσαν.

«- Γιατί τον χτυπάς; – Έτσι για πλάκα»

Η Real News αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί.

Ένα βράδυ γινόταν μια γιορτή και όλοι οι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής είχαν συγκεντρωθεί σε έναν χώρο για να διασκεδάσουν.

Όλα έμοιαζαν ήρεμα και ο Βαγγέλης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος όταν ο άτυπος επικεφαλής της ομάδας των Κρητικών σηκώθηκε και άρχισε χωρίς λόγο να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο. Το νεαρό αγόρι είχε ματώσει και μάταια προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του Κρητικού.

Σταμάτησε να τον χτυπά μόνο όταν αντέδρασαν έντονα τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ όταν τον ρώτησαν γιατί τον χτυπάει εκείνος με απάθεια απάντησε: «Έτσι, για πλάκα».

Μητέρα Γιακουμάκη: Ο Βαγγέλης δεν αυτοκτόνησε

«Ο Βαγγέλης δεν αυτοκτόνησε. Περιμένω την απόδειξη της αλήθειας και την παραδειγματική τιμωρία όσων κατηγορούνται για το κακό που του έκαναν», σημειώνει στη Real News η μητέρα του αδικοχαμένου σπουδαστή.

Η Μαρία Γιακουμάκη λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η δίκη των εννέα Κρητικών που κατηγορούνται για τα φρικτά βασανιστήρια σε βάρος του παιδιού της καταγγέλλει «τα κλειστά στόματα» που γνωρίζουν για την υπόθεση και ζητά να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Η μητέρα του Βαγγέλη επιμένει ότι ο γιος της δεν αυτοκτόνησε και περιμένει από τη Δικαιοσύνη να βρεθούν οι ένοχοι για τον θάνατο του παιδιού της.

«Εγώ και η οικογένειά μου θεωρούμε σίγουρο ότι ο Βαγγέλης μας δεν έβαλε τέλος στη ζωή του. Ένα υγιέστατο και πολύ χαρούμενο παιδί, γεμάτο ζωντάνια, δεν αφαίρεσε από μόνο του τη ζωή που χαιρόταν», λέει η Μαρία Γιακουμάκη και προσθέτει: «Ο Βαγγέλης αγαπούσε τη ζωή και γενικά η συμπεριφορά του ήταν εκείνη μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας χωρίς καταθλιπτικά στοιχεία. Δεν αυτοκτόνησε και περιμένουμε να επαληθευτούμε».

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…