Βαγγέλης Γερμανός, Σοφία Βόσσου και Λάκης Παπαδόπουλος στο Κύτταρο

Οι τρεις φίλοι, o Βαγγέλης Γερμανός, η Σοφία Βόσσου και o Λάκης Παπαδόπουλος, αυθόρμητα και απροειδοποίητα, συναντιούνται στο παλιό τους το στέκι, το Κύτταρο και κάνουν το κόλπο γκρόσο.

NewsRoom 07/01/2019 | 17:49

Στήνουν την περιβόητη «Μπανιέρα» ξανά, τη γεμίζουν με δεκάδες διαχρονικές τραγουδάρες, κέφι και συναίσθημα και μας χαρίζουν μία όμορφη και αναπάντεχη παράσταση.

Βαγγέλης Γερμανός

Ένας τραγουδοποιούς με ανοιχτά σύνορα, ανάμεσα στον αντισυμβατικό ροκά και τον τρυφερό ερμηνευτή. Ανήσυχος και δημιουργικός, διατηρεί περίτεχνα σταθερή μια πορεία που ο ίδιος χάραξε.. Μια πορεία, που φέρνει μετά από δεκαετίες, τον «εθνικό μας τροβαδούρο» με την κιθάρα του, σε μια σκηνή που έχει γράψει ιστορία.. ..

Σοφία Βόσσου

Μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της μουσικής μας, με μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και μεγάλες συνεργασίες, η Σοφία, πολυπράγμων και πολυτάλαντη, πασίγνωστη και αγαπημένη για το μοναδικό της πάθος και το δοτικό της χαμόγελο, επιστρέφει στο γνωστό της από τα παλιά σταυροδρόμι της Ηπείρου & Αχαρνών και μας φέρνει την .. «Άνοιξη» στην καρδιά του Χειμώνα.

Λάκης Παπαδόπουλος

ή «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ» ή «Γοριλάκι» ή απλά .. ο βασικός «υπεύθυνος» για δεκάδες αριστουργήματα του ελληνικού τραγουδιού, με το σπάνιο χιούμορ, την χαρακτηριστική του ερμηνεία, μα πάνω απ’ όλα την ακαταμάχητη απρόβλεπτη φύση του, που δε μας υπόσχεται τίποτα, αλλά στο τέλος μας τα δίνει όλα. Γνωστός.. «θαμώνας» του Κυττάρου, δεν έχει καταφέρει ποτέ να επαναλάβει τον εαυτό του.

Info:

1 Φεβρουαρίου, 8 Φεβρουαρίου

22:30

Κύτταρο, Αχαρνών και Ηπείρου 48, Αθήνα

Eισιτήρια:

10€

Τηλ.: 210.822.4134| www.kyttarolive.gr