Βαγγέλης Αποστόλου: Η μεγαλύτερη Agrotica όλων των εποχών

Εγκαινιάστηκε απόψε η 27η Agrotica από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου ο οποίος υπογράμμισε πως ο αγροτικός τομέας μπορεί να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

5a73743b1dc524e96e8b4580

«Εγκαινιάζουμε τη μεγαλύτερη Agrotica όλων των εποχών», ανέφερε, τονίζοντας πως η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο. Τόνισε πως στους στόχους του 2018 το υπουργείο θα εστιάσει στην ενεργοποίηση μέτρων που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των βασικών δομών στήριξης των παραγωγών.

Ο αγροτικός χώρος δείχνει ότι έχει δυνατότητες να αποτελέσει «το βασικότερο εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας», τόνισε ο υπουργός ενώ απευθυνόμενος προς τους αγρότες που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, τόνισε ότι η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί, ότι «θα υπάρξουν καλύτερες συνθήκες» και ότι «σημείο αναφοράς» της κυβερνητικής πολιτικής «θα είναι η επίλυση των προβλημάτων τους».

«Η ψυχή μας είναι κοντά τους» πρόσθεσε ο υπουργός.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, σημείωσε πως η εξωστρέφεια είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον πρωτογενή τομέα ενώ τον αγροτικό χαρακτήρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπογράμμισε από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, κ. Φάνης Παπάς.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μέτιος, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την Agrotica, ενώ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε πως «η καρδιά του πρωτογενούς τομέα χτυπά σήμερα στη Θεσσαλονίκη και στην Agrotica»

Η 27η Agrotica, θα διαρκέσει έως τις 4 Φεβρουαρίου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…