«Βαδίζουμε μαζί με την μάνα μας Μάγδα Φύσσα και όποιον άνθρωπο ανάβει φως στο σκοτάδι!»

Τα Υπόγεια Ρεύματα στέλνουν το δικό τους μήνυμα μέσα από το αφιέρωμα του koutipandoras.gr πριν την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής επισημαίνοντας ότι ας «είναι η 7 Οκτώβρη μια αρχή και όχι ένα τέλος»

Υπόγεια Ρεύματα 06/10/2020 | 21:05

Τις ημέρες που τελειώναμε τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου δίσκου μας ολοκληρωνόταν η δίκη της χ.α. και μάθαμε την ημερομηνία ανακοίνωσης της απόφασης.

Ελπίζουμε να καταδικαστούν για τα εγκλήματά τους οριστικά, αμετάκλητα και ξεκάθαρα.

Αφιερώνουμε αυτό το κομμάτι σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά με την στάση ζωής και την αξιοπρέπεια τους υπέρ της ανθρωπιάς. 

Στις σκοτεινές εποχές, που δυστυχώς βρισκόμαστε παγκοσμίως, ανησυχούμε ιδιαίτερα για τον φασισμό της εξουσίας αλλά και της διπλανής πόρτας, για το μίσος από και προς όλες τις κατευθύνσεις που φυτρώνει παντού και μολύνει τον ιστό της κοινωνίας, από τους πολεμοχαρείς πλανητάρχες μέχρι τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού που κακοποιείται ένα παιδί.

Ας μην ξεχάσουμε να μιλάμε με τους ανθρώπους γύρω μας, να επικοινωνούμε και να ζούμε μαζί. Ας διατηρήσουμε την τρυφερότητα και την ομορφιά της ζωής. 
Αυτή είναι η δική μας δουλειά.

Όπως αναφέρει μέσω του koutipandoras.gr o Νίκος Γιούσεφ  μέλος των Υπογείων Ρευμάτων, «βαδίζουμε μαζί με τη μάνα μας Μάγδα Φύσσα και όποιον άνθρωπο ανάβει φως στο σκοτάδι! Ας είναι η 7 Οκτώβρη μια αρχή και όχι ένα τέλος»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr