Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η ποινή που θα εκτίσει μετά την απόσυρσή του από την έφεση

Αιφνιδιαστικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε ότι σταματά τη διεκδίκηση βελτίωσης της ποινής του για τη συζυγοκτονία - Ποια είναι η συνολική ποινή που θα ισχύει, μετά την απόφασή του.

anagnostopoulos Medium 3

Μετά την αιφνίδια απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραιτηθεί από την έφεση που άσκησε προσδοκώντας να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, η πρωτόδικη ποινή που του επιβλήθηκε θα ισχύει για την έκτιση του.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, ο δικηγόρος του ανακοίνωσε την απόφαση του πελάτη του να παραιτηθεί από την έφεση που είχε ασκήσει, αλλά και να μη συνεχίσει τις Πανελλήνιες εξετάσεις για είσοδο σε Πανεπιστήμιο.

Μετά την παραίτηση του πιλότου από τα ένδικα μέσα, που ανακοίνωσε ο συνήγορος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, για τον Αναγνωστόπουλο τίθεται σε ισχύ η καταδίκη της ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία της Καρολάιν, της δεκαετούς κάθειρξης για την θανάτωση του κουταβιού που είχαν υιοθετήσει και της ποινής των 1,5 ετών για τις ψευδείς καταθέσεις που έδινε στις αρχές προσποιούμενος το θύμα ληστείας μετά φόνου.

Να σημειωθεί ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε είχε προσδιοριστεί η έναρξη της δίκης σε δεύτερο βαθμό, ο Αναγνωστόπουλος είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο με γυναίκα συνήγορο ζητώντας αναβολή ή διακοπή της δίκης.

Το αίτημα του για αναβολή είχε απορριφθεί και στην επόμενη δικάσιμο που είχε οριστεί, την υπεράσπιση του είχε αναλάβει ξανά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Στην τελευταία δικάσιμο και μετά από διακοπή στην οποία είχε οδηγηθεί η διαδικασία λόγω ζητημάτων που έθεσε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, το δικαστήριο είχε προχωρήσει σε ιδιαίτερα αυστηρή σύσταση προς την πλευρά του πιλότου.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…