Newsroom

Newsroom

Β. Κορέα: "Σατανικός πρόεδρος ο Τραμπ"

Ο υπουργός Εξωτερικών της Β. Κορέας απείλησε τις ΗΠΑ ότι είναι στο στόχαστρο των πυραύλων της εξαιτίας του Τραμπ. «Δεν θα είστε εδώ για πολύ», απαντά ο Αμερικανός πρόεδρος

59c73ecf1dc524ae018b4571

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ Χο, απείλησε τις ΗΠΑ από την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το Σάββατο ότι η στόχευση του ηπειρωτικού εδάφους με ρουκέτες είναι αναπόφευκτη, αφότου ο «κύριος σατανικός πρόεδρος» Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τον ηγέτη της Πιονγκγιάνγκ «άνθρωπο πύραυλο».

Ακόμη, προειδοποίησε ότι η Πιονγιάνγκ απέχει «μερικά βήματα από το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της πυρηνικής δύναμης» της χώρας. «Είναι μάταιη ελπίδα να σκέφτεται κανείς ότι μπορεί η Βόρεια Κορέα να αλλάξει τη στάση της εξαιτίας σκληρότερων κυρώσεων των εχθρικών δυνάμεων», πρόσθεσε.

Η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ ήρθε μέσω Twitter, προειδοποιώντας με τη σειρά του ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμη.

«Μόλις άκουσα τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας να μιλά στον ΟΗΕ. Αν απηχεί τις σκέψεις του μικρού Rocket Man, (αυτοί) δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμη!», έγραψε.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…