Newsroom

Newsroom

Aύξηση των ανδρών στην Ελλάδα που επιθυμούν μεγέθυνση πέους

Αυξάνονται συνεχώς τα ποσοστά των Ελλήνων ανδρών που επιθυμούν μεγέθυνση και πάχυνση  τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία…

giatroi 1

Αυξάνονται συνεχώς τα ποσοστά των Ελλήνων ανδρών που επιθυμούν μεγέθυνση και πάχυνση  τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία Ελλήνων ανδρολόγων! Η αύξηση το 2013 ξεπέρασε το 70%, σε σχέση με την τελευταία δεκαετία, καθώς στη χώρα μας η πρώτη μεγέθυνση πέους πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια. Να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία τους οι άνδρες που επιθυμούν μεγέθυνση πέους είναι ελεύθεροι, πάνε μόνοι τους στο γιατρό και ηλικιακά κυμαίνονται από 18 μέχρι 70 χρόνων.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία το μέγεθός που πρέπει  να είναι ένα πέος φαίνεται να απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι και της ανδρικής ελληνικής κοινωνίας. Παρά το γεγονός ότι η ιατρική επιστήμη θεωρεί -και σωστά- ότι το μέγεθος δεν έχει καμιά σχέση με τη λειτουργικότητα. Η πιο κλασική δε συμβουλή, των ανδρολόγων είναι πως όλα τα μεγέθη είναι καλά φτάνει να κάνουν τη δουλειά τους. Συνήθως στον ευρωπαϊκό πληθυσμό τα ανδρικά «προσόντα» κυμαίνονται από 13-15 εκατ., ενώ στους μαύρους πληθυσμούς είναι λίγο μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με τους ειδικού υπάρχει  ένα τμήμα του ανδρικού πληθυσμού που βιώνει έντονο άγχος για το μέγεθός του και αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αποχή από το σεξ και σε ακραίες περιπτώσεις αυτοτραυματισμούς στην προσπάθεια να το μεγεθύνει με «πρωτόγονες» μεθόδους.

Η τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα για την μεγέθυνση θεωρείται από τους ειδικούς απλή και αποτελεσματική μόνο όταν γίνεται από εξειδικευμένο χειρουργό ανδρολόγο, με έμπειρη ομάδα. Για το λόγο αυτό ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ενημερωθεί για το βιογραφικό και την εμπειρία του χειρουργού.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή