Newsroom

Newsroom

Αυξάνονται οι νεκροί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση Novartis

Όπως και με την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1, έτσι και με την υπόθεση Novartis, αυξάνονται οι άνθρωποι που καταλήγουν νεκροί και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση άμεσα ή έμμεσα …

bomb novartis 0 1

 Συγκεκριμένα, μετά το άκουσμα της είδησης ότι οι δύο νεκροί από το αυτοκίνητο που έπεσε μετά από «τρελή» πορεία είναι η Σοφία Μαυρίκου και ο Θεόδωρος Μαυρίκος, οι άνθρωποι που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με το σκάνδαλο της Novartis φτάνουν τον τραγικό αριθμό των πέντε, θυμίζοντας έντονα την υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1 στην οποία οι μάρτυρες πέθαιναν με φυσικό ή βίαιο θάνατο, σίγουρα πάντως με τρόπο βολικό για τους κατηγορούμενους.

Όπως είχε αναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ του το Documento, εκτός από τον εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο ο οποίος σύμφωνα με τις εκθέσεις του FBI και τις καταθέσεις των μαρτύρων ξέπλενε χρήμα της Novartis και σκοτώθηκε από «περίεργη» ανάφλεξη του αυτοκινήτου του και τον θάνατο από καρδιακή προσβολή του Μιχάλη Πιτσιλίδη συμβούλου του Άδωνη Γεωργιάδη και επίσης μέλους του συστήματος ξεπλύματος, ένας νέος άνθρωπος, o 28χρονος Γιώργος Χατζηδάκης, σκοτώθηκε το 2010 όταν η μηχανή που οδηγούσε ανεφλέγη.

Το συγκεκριμένο άτομο υπήρξε -εν αγνοία του- μεταφορέας και οδηγός προσώπων που αποτελούσαν τα κοινά σημεία της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο, σύμφωνα με τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση, δάνεισε την τεχνογνωσία και τα κυκλώματα ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία

Πρόκειται για πανομοιότυπο δυστύχημα με αυτό του Παναγιώτη Μαυρίκου δηλαδή ακαριαία ανάφλεξη με την οποία η φωτιά διαδόθηκε πολύ γρήγορα. Και στις δύο περιπτώσεις τα οχήματα που αναφλέγονται είναι ασφαλή και ακριβά, ένα τζιπ Porsche και μια μοτοσικλέτα BMW μεγάλου κυβισμού.

Ο τρίτος θάνατος αν και προκάλεσε πληθώρα ερωτημάτων στην οικογένεια του νεαρού οδηγού αντιμετωπίστηκε ως τυπικό δυστύχημα για το οποίο ποτέ δεν έγινε εμπεριστατωμένη έρευνα.

Μετά από αυτούς τους τρεις θανάτους, ήρθαν σήμερα, Τετάρτη, άλλα δύο άτομα να προστεθούν σε αυτή την μακάβρια λίστα και συγκεκριμένα, η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου, 75 και 53 ετών αντίστοιχα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχές, το δυστύχημα στη Δραπετσώνα κρίνεται ως αρκετά «ιδιαίτερο» καθώς, όπως αναφέρουν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Αυτόπτης μάρτυρας μάλιστα εκτιμά πως το ΙΧ πήγαινε με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

Πηγή: Documento 

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…