Newsroom

Newsroom

Aυτοσχέδιo… κορονοπάρτι στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας

Κι ενώ η χώρα είναι σε καραντίνα, σε μια προσπάθεια να ανακοπεί το δεύτερο κύμα πανδημίας, την ίδια στιγμή οι δικηγόροι δίνουν μια άλλη εικόνα σαφώς πιο ανεύθυνη σε σχέση με τους νέους!

ΔΣΑ1

Οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης,  φαίνεται ότι ξεχνάνε τα μέτρα, όταν βρεθούν μέσα σε κλειστά γραφεία.

Αυτό φαίνεται ότι συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στα γενέθλια του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού.

 

 

1CC2D317 4375 4021 9EA0 3DC0C69DF0CC

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, συνάδελφοι και συνεργάτες του κ. Βερβεσού έστησαν …πάρτι αλλά χωρίς να φορούν τις προβλεπόμενες μάσκες για τις συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους.
.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε την Κυριακή 15.11.2020, υπό την προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, με θέμα την αστυνομική απαγόρευση των συναθροίσεων πάνω από 3 άτομα τονίζονται μεταξύ των άλλων:

«Πάγια θέση του δικηγορικού σώματος είναι ότι η προάσπιση της δημόσιας υγείας αποτελεί και πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Τα επιμέρους μέτρα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας πρέπει να λαμβάνονται από την Πολιτεία μετά από γνώμη των αρμόδιων υγειονομικών αρχών… Υπό τις επικρατούσες υγειονομικές συνθήκες, εθνικές και θρησκευτικές εορτές, επετειακές και κάθε είδους μαζικές εκδηλώσεις δεν μπορούν να γίνουν με τη μορφή που γνωρίζαμε μέχρι την εκδήλωση της πανδημίας και η λήψη περιοριστικών μέτρων, που κάμπτουν το δικαίωμα, υπό τις παρούσες εξαιρετικές συνθήκες, θεωρείται ανεκτή.

-Η σχετική απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση του άρθρου 68 παρ. 2 της από 20.3.2020 ΠΝΠ, που κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4683/2020, θεωρούμε ότι πρέπει να είναι πλήρως αιτιολογημένη .. »

Οι φωτογραφίες ίσον χίλιες λέξεις

A6422754 7F5B 46EE A1EE 38A79B29AF9C0C914572 9B0A 4E56 AB39 109FB9EE7FE6

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…