«Αυτός ο άνθρωπος είχε πλάτες» – Βόμβες Τσίπρα για συγκάλυψη του αστυνομικού στην υπόθεση της Ηλιούπολης (βίντεο)

«Βλέπουμε μια προσπάθεια συγκάλυψης - Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;»

5241299

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV», επέλεξε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ανατριχιαστική υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη με θύμα τη 18χρονη κοπέλα και ζήτησε εκ νέου απαντήσεις από την κυβέρνηση για τον αστυνομικό.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε αρχικά στην ιδιαίτερη μεταχείριση που είχε ο δράστης όταν συνελήφθη από την ΕΛΑΣ, γεγονός που του επέτρεψε να σβήσει πολλά από τα αποδεικτικά στοιχεία που κράταγε στον προσωπικό του υπολογιστή, ενώ κατήγγειλε την απαράδεκτη μεταχείριση της νεαρής κοπέλας που «δεν της δινόταν η δυνατότητα να έχει δικηγόρο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».

Έπειτα, επανέφερε τα ερωτήματα που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη Νέα Δημοκρατία, τα οποία, όπως σημείωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μείνει εντελώς αναπάντητα για τρεις συνεχόμενες ημέρες «Είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο αστυνομικός;» «Γιατί δεν δίνουν στη δημοσιότητα το όνομα του αστυνομικού, ώστε περισσότερα, ενδεχομένως θύματα του ίδιου του δράστη να καταθέσουν περισσότερα στοιχεία εναντίον του; Πολύ απλά πράγματα»

Προσπάθεια συγκάλυψης του προαγωγού – αστυνομικού

Η άρνηση της κυβέρνησης να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προαγωγού, παράλληλα με την ιδιαίτερη μεταχείριση του αστυνομικού – προαγωγού κατά τις πρώτες ώρες της σύλληψής τους, αλλά και την κακομεταχείριση της κοπέλας της οποίας της στερήθηκε το δικαίωμα στην υπεράσπιση ως εάν να ήταν κατηγορούμενη, σκιαγραφούν μια προσπάθεια συγκάλυψης της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Όπως σημείωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «Βλέπουμε μια προσπάθεια συγκάλυψης και βλέπουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε κάποιες πλάτες μέσα στην αστυνομία»

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι:

«Αυτός ο αστυνομικός είχε μία ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη σύλληψή του, είχε κάποιες πλάτες μέσα στην αστυνομία. Είχε φύγει από το σώμα, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα επί Γεωργίου Παπανδρέου και επανήλθε επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Αυτός ο άνθρωπος από ό,τι μαθαίνουμε πήρε μια ευμενή μετάθεση λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του 2019. Αυτό το μπουμπούκι. Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

 

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

ΕΡΤ

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας…

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Καταγραφή 25

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

«Η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων από τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει», αναφέρει…