«Αυτός ο άνθρωπος είχε πλάτες» – Βόμβες Τσίπρα για συγκάλυψη του αστυνομικού στην υπόθεση της Ηλιούπολης (βίντεο)

«Βλέπουμε μια προσπάθεια συγκάλυψης - Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV», επέλεξε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ανατριχιαστική υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη με θύμα τη 18χρονη κοπέλα και ζήτησε εκ νέου απαντήσεις από την κυβέρνηση για τον αστυνομικό.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε αρχικά στην ιδιαίτερη μεταχείριση που είχε ο δράστης όταν συνελήφθη από την ΕΛΑΣ, γεγονός που του επέτρεψε να σβήσει πολλά από τα αποδεικτικά στοιχεία που κράταγε στον προσωπικό του υπολογιστή, ενώ κατήγγειλε την απαράδεκτη μεταχείριση της νεαρής κοπέλας που «δεν της δινόταν η δυνατότητα να έχει δικηγόρο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».

Έπειτα, επανέφερε τα ερωτήματα που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη Νέα Δημοκρατία, τα οποία, όπως σημείωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μείνει εντελώς αναπάντητα για τρεις συνεχόμενες ημέρες «Είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο αστυνομικός;» «Γιατί δεν δίνουν στη δημοσιότητα το όνομα του αστυνομικού, ώστε περισσότερα, ενδεχομένως θύματα του ίδιου του δράστη να καταθέσουν περισσότερα στοιχεία εναντίον του; Πολύ απλά πράγματα»

Προσπάθεια συγκάλυψης του προαγωγού – αστυνομικού

Η άρνηση της κυβέρνησης να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προαγωγού, παράλληλα με την ιδιαίτερη μεταχείριση του αστυνομικού – προαγωγού κατά τις πρώτες ώρες της σύλληψής τους, αλλά και την κακομεταχείριση της κοπέλας της οποίας της στερήθηκε το δικαίωμα στην υπεράσπιση ως εάν να ήταν κατηγορούμενη, σκιαγραφούν μια προσπάθεια συγκάλυψης της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Όπως σημείωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «Βλέπουμε μια προσπάθεια συγκάλυψης και βλέπουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε κάποιες πλάτες μέσα στην αστυνομία»

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι:

«Αυτός ο αστυνομικός είχε μία ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη σύλληψή του, είχε κάποιες πλάτες μέσα στην αστυνομία. Είχε φύγει από το σώμα, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα επί Γεωργίου Παπανδρέου και επανήλθε επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Αυτός ο άνθρωπος από ό,τι μαθαίνουμε πήρε μια ευμενή μετάθεση λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του 2019. Αυτό το μπουμπούκι. Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

 

H κυβέρνηση της Ν. Ζηλανδίας στο πλευρό των «ραγισμένων καρδιών» – Καμπάνια για τους σκληρούς χωρισμούς

H κυβέρνηση της Ν. Ζηλανδίας στο πλευρό των «ραγισμένων καρδιών» – Καμπάνια για τους σκληρούς χωρισμούς

Η κυβερνητική καμπάνια «Love Better» προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη για να ξεπεράσετε έναν επώδυνο χωρισμό

Στη συνέντευξη της ντροπής ο Μητσοτάκης ζήτησε από θύμα της τραγωδίας να… «βάλει πλάτη»

Στη συνέντευξη της ντροπής ο Μητσοτάκης ζήτησε από θύμα της τραγωδίας να… «βάλει πλάτη»

Η Ευδοκία Τσαγκλή που τραυματίστηκε στη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη τα «άκουσε» από τον πρωθυπουργό

Τέμπη: «Πληρώνω τις κυβερνήσεις για να μου σκοτώνουν το παιδί» – Συγκλονίζει μητέρα θύματος (Video)

EK - Τεμπη

Τέμπη: «Πληρώνω τις κυβερνήσεις για να μου σκοτώνουν το παιδί» – Συγκλονίζει μητέρα θύματος (Video)

«Οι γιατροί στη Λάρισα έκλαιγαν μαζί μας» - Η μητέρα της 20χρονης περιέγραψε τις στιγμές…