Newsroom

Newsroom

Αυτός είναι ο λόγος που απατάμε τους συντρόφους μας

Για τους περισσότερους υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιοι παίρνουν τελικά την απόφαση να απατήσουν τους συντρόφους τους. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία και δημοσιεύει ο Independent, ένας είναι ο βασικός λόγος που τελικά οδηγεί τα ζευγάρια σε μια τέτοια πράξη.

587f74311dc524d72e8b4567

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 100 ενήλικες οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε σχέση, η βασική αιτία για να απατήσουν τους συντρόφους τους είναι η μη ικανοποίηση από αυτή τη σχέση και η αποξένωση.

Διαπιστώθηκε επίσης, ότι τα άτομα με δυσλειτουργικά επίπεδα παρορμητικότητας ήταν περισσότερο διατεθειμένοι να απατήσουν το σύντροφό τους, όπως επίσης και εκείνοι με μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων.

Οι άνδρες ήταν επίσης περισσότερο διατεθειμένοι να απατήσουν τους συντρόφους τους σε σχέση με τις γυναίκες, κάνοντας σεξ. Το να απατήσουν όμως τους συντρόφους τους μόνο με φιλιά δεν υπήρχε καμία διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Βασικοί παράγοντες που έλαβαν υπόψη οι ερευνητές ήταν η διάρκεια της σχέσης, ο αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων, η κατανάλωση αλκοόλ, η θρησκεία, και η πίστη.

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…