Newsroom

Newsroom

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προωθήσεις τις προσφορές σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης και ανά τακτά χρονικά διαστήματα «βγάζετε» προσφορές; Πέρα από τη… γειτονιά πώς θα μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος τί έχετε να προσφέρετε;

5845a0f51dc524185d8b46e1 1

Κάποιος θα μπορούσε να πει πως οι προσφορές θα μαθευτούν στόμα με στόμα. Ναι σίγουρα, όμως πόσοι αλήθεια θα ενημερωθούν; Κακά τα ψέματα, στη σύγχρονη εποχή εάν επιθυμείς να μάθουν ολοένα και περισσότεροι τις προσφορές σου, χρειάζεσαι κάτι που να συμβαδίζει με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Επειδή ακριβώς η τεχνολογία δεν μένει στάσιμη γιατί να μείνει μια επιχείρηση;

Εκτός από μια κλασική online παρουσία, δηλαδή μια ιστοσελίδα, παρουσία στα social media κτλπ., μια νέα εφαρμογή για smartphone κινητά είναι η λύση. Χιλιάδες άνθρωποι μπορεί να περνούν καθημερινά από το μαγαζί σου, το κατάστημά σου, την επιχείρησή σου και να μην προσέξουν τις προσφορές σου.

Με την εύχρηστη εφαρμογή OffersAroundME δε θα πρέπει να ανησυχείς πια για αυτό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό app που στέκεται σύμμαχος στην προσπάθεια της ελληνικής αγοράς και των επιχειρήσεων.

Η OffersAroundME είναι η πρώτη «κινητή» μηχανή αναζήτησης προσφορών και γεννήθηκε στην Ελλάδα!

Είναι πολύ εύκολο να συμπεριλάβεις τις προσφορές σου σ ’αυτήν την καινοτόμο εφαρμογή. Ακόμα και εάν μια επιχείρηση δεν διαθέτει online παρουσία, μπορεί μέσα σε λίγα βήματα να βάλει την προσφορά της στο OffersAroundME. Με αυτόν τον τρόπο κάνει αισθητή την παρουσία της αφού χιλιάδες ανθρώπων που χρησιμοποιούν την εφαρμογή μπορούν να βρουν και να επιλέξουν τη δική σας προσφορά.

Αυτό που κάνει την OffersAroundME ξεχωριστή είναι πως ο χρήστης-καταναλωτής κάνει την αναζήτηση με ευκολία από το κινητό του πληκτρολογώντας απλά αυτό που ψάχνει, για παράδειγμα: “ακουστικά για Iphone ”. Αφού βρει την προσφορά που αναζητά, στη συνέχεια η εφαρμογή τον οδηγεί στο κατάστημα σας ώστε να ολοκληρώσει την αγορά. 


Βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της OffersAroundME είναι πως οι άνθρωποι που διαβάζουν τις προσφορές σας όχι μόνο αναζητούν αυτά που προσφέρετε αλλά βρίσκονται και κοντά στο κατάστημά σας.

Πώς δημιουργείς λογαριασμό

Το μόνο που έχει να κάνει ένας ιδιοκτήτης καταστήματος είναι πολύ απλά να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.offersaroundme.mobi, ώστε να δημιουργήσει το λογαριασμό του και να προσθέσει την τοποθεσία του καταστήματός. Στη συνέχεια να δημιουργήσει τις προσφορές του και να ορίσει εύκολα την ακτίνα που επιθυμεί να εμφανίζεται η κάθε προσφορά του στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ο επιχειρηματίας, έχει τη δυνατότητα να τροποποιεί τις προσφορές του, να τις διακόπτει ή να τις επανακινεί, να τις ανανεώνει ή να τις τερματίζει όποια στιγμή χρειαστεί χωρίς κόστος. Μπορεί επίσης να αξιολογήσει τα μετρήσιμα αποτελέσματα, πολύτιμα στατιστικά στοιχεία, και να κάνει τυχόν βελτιώσεις που θα αναδείξουν τα προϊόντα που έχει σε προσφορά ανά πάσα στιγμή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην OffersAroundME, η εγγραφή, η δημιουργία προσφορών και η εμφάνιση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης δε χρεώνονται. Οι επιχειρήσεις θα πληρώνουν μόνο για τα μοναδικά κλικ, όταν κάποιος επιλέξει τη δική τους προσφορά για να δει περισσότερα για αυτήν. Δηλαδή, όταν υπάρχει αντίκρισμα, αφού ο χρήστης-καταναλωτής και αυτήν την προσφορά ψάχνει αλλά και κοντά στο κατάστημα βρίσκεται. 

Και το καλύτερο, η OffersAroundME προσφέρει όλα τα κλικ για τους τρεις πρώτους μήνες εντελώς δωρεάν!

Τι περιμένετε λοιπόν; Είστε μόλις ένα κλικ μακριά…