Newsroom

Newsroom

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλεσε την Μελάνια "πόρνη"

Συγγνώμη για το σχόλιο που έκανε αποκαλώντας την Μελάνια Τραμπ «πόρνη» ζήτησε ο δημοσιογράφος των New York Times Τζέικομπ Μπέρνστάιν αναλαμβάνοντας την ευθύνη του λάθους του.

58a436b11dc524b31a8b4567

Σε μια σειρά από tweets που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο 38χρονος δημοσιογράφος αναφέρει:

«Θέλω να αναλάβω την ευθύνη ενός λάθος που έκανα. Μιλώντας σε ένα πάρτι όλα είπα θεώρησα πως ήταν μια προσωπική συζήτηση. Ωστόσο, έκανα ένα ανόητο σχόλιο για την Πρώτη Κυρία. Οι εκδότες μου, μου ξεκαθάρισαν πως συμπεριφορά μου δεν άρμοζε με τα στάνταρ των Times και συμφωνώ. Το λάθος μου σχετιζόταν με αβάσιμες φήμες, δεν θα πρέπει να συσχετιστούν με οποιοδήποτε άλλο και ζητώ συγγνώμη αφειδώς» αναφέρει χαρακτηριστικά.





Αν και οι New York Times σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να είχαν απολύσει τον δημοσιογράφο ο οποίος προσέλαβε την Πρώτη Κυρία, το γεγονός ότι είναι ο γιος του θρυλικού ρεπόρτερ Καρκλ Μπέρνστάιν που αποκάλυψε το Watergate και της Νόρα Εφρον, δημοσιογράφου και σεναριογράφου του Χόλιγουντ, λέει πολλά.


Θέση για το θέμα πήραν όμως και οι New York Times οι οποίοι απολογήθηκαν για το επεισόδιο.

«Σε ένα πάρτι χθες το βράδυ ένας ρεπόρτερ των Times που δεν καλύπτει την Ουάσιγκτον ή το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε σε μία αβάσιμη φήμη που αφορά την Μελάνια Τραμπ. Το σχόλιο δεν έγινε με σκοπό να δημοσιοποιηθεί, αλλά ήταν εντελώς ακατάλληλη η στιγμή και δεν θα έπρεπε να γίνει. Οι συντάκτες της εφημερίδας έχουν μιλήσει στον ρεπόρτερ ρωτώντας τον σχετικά με το ατόπημα που έκανε» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν δίπλα στον δημοσιογράφο καθόταν το σούπερ μόντελ Έμιλι Ρατακόφσκι, το οποίο και διέρρευσε στο Twitter αυτό που άκουσε.

Η Ρατακόφσκι έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Χθες το βράδυ, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης κάθισε δίπλα μου ένας δημοσιογράφος από τους New York Times και μου είπε ότι η Μελάνια είναι μία πόρνη».

«Όποια κι αν είναι τα πολιτικά σας πιστεύω, δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε «slut-shaming». Δεν με νοιάζει για τα γυμνά που έχει κάνει ή την σεξουαλικής της ιστορία και κανένας δεν πρέπει να νοιάζεται γι’ αυτά», έγραψε.

Το επεισόδιο δημιουργεί μεγαλύτερη αμηχανία στους New York Times σε μια εποχή που ήδη υπάρχει ένταση καθώς πολλά μέσα ενημέρωσης κατηγορούνται ότι είναι εγκαταλελειμμένοι εναντίον του Τραμπ.  

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…