Newsroom

Newsroom

Αυτός είναι ο βιαστής των Αμπελοκήπων – Νέο βίντεο από τις επιθέσεις του

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία του 25χρονου που κατηγορείται για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού στους Αμπελόκηπους.

5a3d05ec1dc5249f428b47f4

Πρόκειται για τον Αναστάσιο – Θεοδόσιο Στάμο του Ιωάννη και της Αικατερίνης ο οποίος έχει γεννηθεί στις 22/02/1992 στην Αθήνα.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή και κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος συνολικά εννέα γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, για τρεις περιπτώσεις βιασμού και έξι απόπειρες.


Ο νεαρός πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του σε διαφορετικές ώρες της νύχτας αλλά φορούσε πάντα χαρακτηριστικά λευκά παπούτσια, τα οποία φορούσε ακόμα και ενώπιον του ανακριτή

Με βάση τα όσα μεταφέρει το περιβάλλον του, το τελευταίο διάστημα, ο 25χρονος φαινόταν ανήσυχος. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορούμενου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το βίντεο που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…