Αυτός είναι ο 43χρονος γιατρός που εξαφανίστηκε στην Ακράτα

Ο 43χρονος Γιώργος Φιλιππάκης είναι ο θωρακοχειρουργός από την Αθήνα, που εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Ακράτας.

5941720b1dc524817b8b483b

Όσοι γνωρίζουν κάτι που μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη του καλούνται να επικοινωνήσουν με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ζωή του 43χρονου βρίσκεται σε κίνδυνο, γεγονός που οδήγησε τους συγγενείς του να προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ παραμένουν μέχρι στιγμής άκαρπες, στην ευρύτερη περιοχή με κέντρο το σημείο στο οποίο βρέθηκε κλειδωμένο, σταθμευμένο με alarm το ΙΧ του αγνοούμενου άνδρα.

Το όχημα εντόπισαν άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σταθμευμένο στο ρεύμα προς Πάτρα, στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας.

Ο Γιώργιος Φιλιππάκης γεννήθηκε στις 16/11/1974 στη Ρόδο και από τον Ιανουάριο του 2013 εργάζεται ως καρδιοχειρουργός, συνεργάτης μεγάλων ιδιωτικών κλινικών της Αθήνας. Ασχολείται με την καρδιοχειρουργική των ενηλίκων και με τη χειρουργική ογκολογία του πνεύμονα.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων