Newsroom

Newsroom

Αυτοκτόνησε μετά από 5 ώρες ψώνια στο εμπορικό

Ένας 38χρονος άνδρας πήδηξε από τον 7ο όροφο ενός εμπορικού κέντρου στην Κίνα, μαζί με τα ψώνια 5 ωρών, όταν η…

china mall suicide

Ένας 38χρονος άνδρας πήδηξε από τον 7ο όροφο ενός εμπορικού κέντρου στην Κίνα, μαζί με τα ψώνια 5 ωρών, όταν η κοπέλα του απαίτησε να συνεχίσουν να ψωνίζουν. 

Ο λόγος για τον Τάο Σιάο, τον άτυχο Κινέζο ο οποίος, σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας, είχε, μετά από έναν μαραθώνιο 5 ωρών από μαγαζί σε μαγαζί, ξοδέψει κάθε ψήγμα ψυχραιμίας που του απέμενε.

Ο καυγάς ξέσπασε στον 7ο όροφο του εμπορικού, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκείνος φώναζε πως δεν μπορούν να κουβαλήσουν άλλα εκείνη επέμενε να πάνε σε ένα ακόμα μαγαζί που έχει σε προσφορά κάτι παπούτσια. Τότε, ο άτυχος 38χρονος ξέσπασε, άρχισε να φωνάζει πως τα παπούτσια που ήδη έχει της φτάνουν για όλη της τη ζωή και πως δεν αντέχει άλλο, για να εισπράξει, όμως, αντίστοιχες φωνές από την κοπέλα του, πως με τη συμπεριφορά του καταστρέφει τα Χριστούγεννα.

Ο νεαρός άνδρας τότε δεν άντεξε. Πήδηξε στο κενό, από το εσωτερικό μπαλκόνι του 7ου ορόφου, μαζί με τις σακούλες που κουβαλούσε. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιατροδικαστή, σκοτώθηκε επί τόπου από την πτώση.

Εκπρόσωπος του εμπορικού δήλωσε πως “η σορός απομακρύνθηκε γρήγορα, καθώς υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά. Το συμβάν είναι τραγικό, αυτή η εποχή του χρόνου μπορεί να είναι πολύ αγχωτική για κάποιους”.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…