Newsroom

Newsroom

Αυτοκτόνησε η Μις ΗΠΑ 2019 – Η μυστήρια τελευταία ανάρτηση που έκανε στο instagram (Photos)

Μανχάταν - Λίγες ώρες πριν πέσει στο κενό από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη όπου διέμενε, η Κριστ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της συνοδευόμενη από λεζάντα που προκαλεί πολλά ερωτήματα - Η δικηγόρος, δημοσιογράφος, πρώην νικήτρια διαγωνισμού ομορφιάς και θερμή υποστηρίκτρια του κινήματος «Black Lives Matter» πέθανε σε ηλικία 30 ετών.

272810982 1350544718727422 292840793285301611 n

Η Τσέσλι Κριστ, πρώην Μις ΗΠΑ, δημοσιογράφος, δικηγόρος και θερμή υποστηρίκτρια του κινήματος «Black Lives Matter» πέθανε σε ηλικία 30 ετών, πέφτοντας από τον 29ο όροφο ενός ουρανοξύστη στο Μανχάταν, όπου διέμενε – Υποστήριζε με πάθος τη μεταρρύθμιση του ποινικού συστήματος στις ΗΠΑ και είχε προσφέρει ως δικηγόρος pro-bono εκπροσώπηση σε φυλακισμένους για τη μείωση της ποινής τους – Το περίεργο μήνυμα στο Instagram λίγες ώρες πριν βουτήξει στο κενό.

Η Κριστ βρέθηκε νεκρή λίγο μετά τις 7 το πρωί της Κυριακής 30 Ιανουαρίου, στο πεζοδρόμιο του κτιρίου Orion Condominium στο Μανχάταν όπου διέμενε, σύμφωνα με δήλωση του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης στη HuffPost. 

Το διαμέρισμα της ήταν στον ένατο όροφο και εθεάθη για τελευταία φορά στον 29ο όροφο, όπως μεταδίδει η New York Post.

Θερμή υποστηρίκτρια του κινήματος «Black Lives Matter»

Η Κριστ κέρδισε τον τίτλο Miss USA το 2019 εκπροσωπώντας τη Βόρεια Καρολίνα και στη συνέχεια βρέθηκε στο Top 10 του διαγωνισμού Miss Universe. Ήταν δικηγόρος και δημοσιογράφος στην ψυχαγωγική εκπομπή «Extra», όπου εργαζόταν από τον Οκτώβριο του 2019 ενώ ήταν γνωστή για το ότι υποστήριζε με πάθος τη μεταρρύθμιση του ποινικού συστήματος στις ΗΠΑ και είχε προσφέρει ως δικηγόρος pro-bono εκπροσώπηση σε φυλακισμένους για τη μείωση της ποινής τους.

Η Κριστ, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα που της «δόθηκε» μεταξύ άλλων, μέσω της επιτυχής συμμετοχής της στο διαγωνισμό ομορφιάς του 2019, μιλώντας για το κίνημα Black Lives Matter (Οι Ζωές των Μαύρων Μετράνε) –  ειδικά μετά από τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό. Όπως είχε δηλώσει η ίδια, δεν φανταζόταν ποτέ ότι οι σχετικές δηλώσεις της για την καταπίεση των μαύρων, θα έβρισκαν «αποδοχή» σε μια τέτοια πλατφόρμα. 

Το περίεργο μήνυμα στο Instagram λίγες ώρες πριν βουτήξει στο κενό

Λίγες ώρες πριν πέσει στο κενό, η Κριστ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της με την παρακάτω λεζάντα: «Μακάρι αυτή η μέρα να σας φέρει ανάπαυση και ειρήνη», προκαλώντας πολλά ερωτήματα.

Η τελευταία ανάρτηση της Τσέσλι Κριστ

Η αστυνομία βρήκε επίσης ένα σημείωμα στο διαμέρισμά της που έλεγε ότι ήθελε να αφήσει τα πάντα στη μητέρα της, μια πρώην νικήτρια του διαγωνισμού. Δεν υπήρχε καμία εξήγηση για τις πράξεις της στο σημείωμα.

«Με συντριβή και μεγάλη θλίψη, μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου της αγαπημένης μας Τσέσλι», ανέφερε η οικογένειά της σε δήλωση.

«Το μεγάλο φως της, με την ομορφιά και τη δύναμή της, ενέπνευσε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε. Η Τσέσλι ενσάρκωσε την αγάπη και υπηρέτησε τους άλλους μέσω της δουλειάς της ως δικηγόρος που αγωνίστηκε για κοινωνική δικαιοσύνη, ως Μις ΗΠΑ και ως οικοδέσποινα στο Extra. Αλλά το πιο σημαντικό, ως κόρη, αδερφή, φίλη, μέντορας και συνάδελφος -ο αντίκτυπός της θα παραμείνει ζωντανός».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…