Αυτοκτονίες, πίσω από τα απανθρακωμένα πτώματα σε Καβούρι και Σχιστό "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ

Oι αστυνομικοί της Ασφάλειας, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατέληξαν ότι οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους.

592579881dc5242e0b8b4567

Τα δύο πτώματα που βρέθηκαν μέσα σε καμένα αυτοκίνητα με διαφορά δύο ωρών τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/5), σε Καβούρι και Σχιστό, και είχαν προκαλέσει ”πονοκέφαλο” στους υπεύθυνους της ΕΛ.ΑΣ , καθώς αρχικά δεν είχε διευκρινιστεί αν ο δύο υποθέσεις σχετίζονται μεταξύ τους, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες, και ανάλυση όλων των στοιχείων οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέληξαν ότι οι δύο υποθέσεις είναι ξεχωριστές.

Όσο αφορά την πυρκαγιά στο Σχιστό, βοήθησε το γεγονός ότι ένας από τους αστυνομικούς που έφθασε στο σημείο του απανθρακωμένου αυτοκινήτου, αναγνώρισε ότι το όχημα ανήκει στον αδερφό του και ότι τελικά το πτώμα ανήκει στον 50χρονο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοκτονίας. Μάλιστα, οι πυροσβέστες εντόπισαν ίχνη εμπρησμού και αλκοόλ, κάτι που ενισχύει την παραπάνω εκδοχή. Αν και το πτώμα ήταν σε κατάσταση που έκανε δύσκολη την αναγνώριση του, εντούτοις ο αστυνομικός κατάφερε να αναγνωρίσει τον αδερφό του.

Σε ό,τι αφορά το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο σε αυτοκίνητο στην παραλία Καβουρίου, η αστυνομία αφότου εξέτασε υπολείμματα που βρέθηκαν στο σημείο, κατέληξε ότι επίσης πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς όπως με όσα τα όσα έχουν βρει οι αστυνομικές αρχές, το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν 52χρονο κρεοπώλη από το Παγκράτι, και μετά από έρευνα στο σπίτι του, οι δικοί του άνθρωποι είπαν ότι ο κρεοπώλης πριν λίγες εβδομάδες είχε αποπειραθεί να τερματίσει τη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του. 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…