Αυτοκράτορας στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός απέδειξε γιατί είναι ''Εξάστερος'' καθώς  παίζοντας εξαιρετική άμυνα,  έφυγε με το διπλό (75-87) από την «Audi Dome»  και ανέβηκε στο 6-4!

NewsRoom 22/11/2019 | 23:20

Μπροστά σε 700 φίλους του  που έκαναν… ΟΑΚΑ την «Audi Dome», οι ''πράσινοι'' παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ δεν άφησαν περιθώρια στην Μπάγερν να σκεφτεί ότι μπορούσε να κάνει ζημιά και την κέρδισε με 87-75. 

Το «τριφύλλι» με εντυπωσιακή άμυνα και εξαιρετικές επιθετικές επιλογές, έχοντας πλουραλισμό και βοήθεια σχεδόν από όλους όσοι χρησιμοποιήθηκαν από τον Γιώργο Βόβορα, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Ο Νικ Καλάθης  και η παρέα του έκαναν το 2/2 στη φετινή «διαβολοβδομάδα» και βελτίωσαν ακόμα περισσότερο τη θέση τους. Εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι καταλυτικός τόσο στην άμυνα όσο και στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, με τον Ράις να «κλείνει» εντυπωσιακά το ματς και τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη. Το «τριφύλλι» πλέον στρέφει την προσοχή του στον επόμενο αγώνα που είναι αυτός με τη Μπασκόνια την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, όπου θα κάνει την επανεμφάνισή του στον πάγκο ο Ρικ Πιτίνο, ενώ ενδιάμεσα μεσολαβεί κι ο αγώνας της Δευτέρας με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα, επίσης στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων…