Newsroom

Newsroom

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση – Νεκρός και τραυματίες (εικόνες)

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση το πρωί, με αποτέλεσμα ένας 50χρονος άνδρας να χάσει τη ζωή του και τρία ακόμα άτομα να τραυματιστούν ανάμεσά τους και ένα 9χρονο κοριτσάκι .

5b066c1b1dc524c1368b464a

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8.30 το πρωί στη στάση λεωφορείου που βρίσκεται επί της οδού Παπανδρέου 119, στη Μεταμόρφωση, όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στη στάση, στην οποία υπήρχε κόσμος που περίμενε το λεωφορείο.

Από την πρόσκρουση σκοτώθηκε ένας 50χρονος που περίμενε στη στάση και τραυματίστηκαν ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, η ανήλικη κόρη του και ένας 80χρονος που βρισκόταν στη στάση.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ. 






Αυτόπτες μάρτυρες σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος έπεσε στη στάση του λεωφορείου, παρέκκλινε της πορείας του επειδή έπεσε πάνω του άλλο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

«Δεν προκύπτει έως τώρα εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο στη Μεταμόρφωση»

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

Όσον αφορά τον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ η 9χρονη κόρη του που επέβαινε επίσης στο Ι.Χ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού». Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το κοριτσάκι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…