Αυτοί οι Αριστεροί δεν σέβονται τίποτα (εικόνες – video)

Εκτός εαυτού είναι από χθες ο κατ’ ευφημισμό φιλελεύθερος κόσμος της χώρας, ο οποίος μετά λύπης του διαπίστωσε (για μια ακόμη φορά) πως οι Αριστεροί δεν σέβονται τίποτα. Αφορμή στάθηκε η κίνηση της συντρόφου του πρωθυπουργού Μπέτυς Μπαζιάνα, να αγγίξει τον πρίγκιπα Κάρολο ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, κόντρα στο πρωτόκολλο που «απαγορεύει» σε οποιονδήποτε να ακουμπά τους «γαλαζοαίματους».

5af57b521dc52422418b4672

Οι ίδιοι Έλληνες που θέλουν να δηλώνουν ευρωπαίοι και λατρεύουν να μιλούν για την Αναγέννηση στη Δύση αλλά δίχως πρόβλημα υποστηρίζουν τη συντήρηση και κάθε άλλο παρά ντρέπονται που επί χρόνια συμπολίτες τους (οι ομοφυλόφιλοι για παράδειγμα) αντιμετωπίζονταν από την Πολιτεία ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού, αισθάνονται σήμερα ντροπιασμένοι διότι η σύντροφος του πρωθυπουργός τόλμησε να ακουμπήσει τον πρίγκιπα. 


Διαβάστε σχετικά: Ζε σουί Μπαζιάνα

Θα περίμενε κανείς από τον ίδιο κόσμο να αισθανθεί ντροπή που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας εμφανίστηκε μπροστά στο πριγκιπικό ζεύγος σαν άλλος χατζιαβάτης ο οποίος δεν σταματούσε να υποκλίνεται. Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμοιαζε λιγότερο κατά τη συνάντησή του με τον Κάρολο και την Καμίλα με πολιτικό ηγέτη και πιθανό πρωθυπουργό και περισσότερο με υποτακτικό που αντιμετωπίζει έναν μονάρχη (όχι της δικής του χώρας γιατί ευτυχώς η βασιλεία έλαβε τέλος στην Ελλάδα πριν από 45 χρόνια) ως κάτι διαφορετικό από τους λοιπούς κοινούς θνητούς. 

Εκτός κι αν οι εκπρόσωποι του ελιτισμού στην Ελλάδα ενστερνίζονται τους νόμους του Μεσαίωνα (διότι από τότε κρατά αυτός ο παράλογος κανόνας που απαγορεύει στους «θνητούς» να αγγίζουν τους «γαλαζοαίματους») που περιέγραφαν τον μονάρχη ως «διορισμένο» από τον Θεό που πρέπει να αντιμετωπίζεται και ως τέτοιος, οπότε είναι λογικό να μην ντρέπονται που ο άνθρωπος ο οποίος διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας υποκλίνεται μπροστά του. 

Παρακολουθήστε τις υποκλίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πριγκιπικό ζεύγος από το 2:35



Το χαστούκι στη Φρειδερίκη

Προς πληροφόρηση πάντως των διαφόρων θιγμένων από το άγγιγμα της Μπέτυς Μπαζιάνα στον Κάρολο, κάποτε μια άλλη Μπέτυ, η Μπέτυ Μπάρτλετ Αμπατιέλου είχε χαστουκίσει τη βασίλισσα Φρειδερίκη. Σύζυγος του στελέχους του ΚΚΕ Αντώνη Αμπατιέλου, η Μπέτυ Αμπατιέλου ήταν ανταποκρίτρια της Daily Worker κατά την περίοδο του εμφυλίου και ενεργό στέλεχος του Συνδέσμου για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα στο Λονδίνο.

Το 1963 η Μπέτυ Αμπατιέλου έγινε γνωστή ως η γυναίκα που χαστούκισε την Φρειδερίκη, (αν και η ίδια το αρνήθηκε) προσπαθώντας κατά την επίσκεψη της τότε βασίλισσας της Ελλάδας στο Λονδίνο να της μεταφέρει υπόμνημα για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων. Νωρίτερα, η Αμπατιέλου είχε ζητήσει ακρόαση από την Φρειδερίκη, όμως μέσω του υπασπιστή της το αίτημα απορρίφθηκε. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στο πλευρό της Αμπατιέλου σε βάρος της Φρειδερίκης, είχε συλληφθεί ένας Κύπριος φοιτητής ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όμως το αγγλικό δικαστήριο τον αθώωσε με το σκεπτικό ότι οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί όχι μόνο να απευθύνει τον λόγο προς μία βασίλισσα, αλλά και να εκφράζει τις γνώμες του γι’ αυτήν με πλακάτ, έστω κι αν αυτές οι γνώμες είναι δυσάρεστες για τη βασίλισσα. Σε μια χώρα στην οποία υπάρχει πλήρης ελευθερία λόγου, η πράξη του κατηγορούμενου δεν συνιστά αδίκημα. Ως εκ τούτου, ο κατηγορούμενος κηρύσσεται αθώος.

Σκεφτείτε τώρα ότι ένα δικαστήριο, στη Μεγάλη Βρετανία, τη δεκαετία του 1960 αθώωσε τον φοιτητή, ενώ στην Ελλάδα (που δεν έχει βασιλεία), το 2018, ένα τσούρμο δήθεν φιλελεύθερων επιτίθεται με μένος στη Μπέτυ Μπαζιάνα γιατί τόλμησε να αγγίξει τον πρίγκιπα. Άραγε οι ίδιοι άνθρωποι τι γνώμη να έχουν για τον πρίγκιπα που εμφανίστηκε με ξηλωμένο κουμπί στο σακάκι του όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες; Αν και, είπαμε: Οι κατ’ ευφημισμό φιλελεύθεροι που ντρέπονται για το «άγγιγμα της Μπέτυς» μπροστά στους βασιλείς μόνο υποκλίνονται. Χωρίς να σχολιάζουν… 


Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…