«Αυτοί οι… άλλοι, είναι ευεργέτες τους μεγάλοι»!

Στο ερώτημα «ποιος κάνει κουμάντο σ' αυτόν τον τόπο, η κυβέρνηση ή οι άλλοι;» η απάντηση είναι απλή: Η Νέα Δημοκρατία πιστώνεται τα καλά, οι άλλοι χρεώνονται τα κακά.

5494663 1

Για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό φταίει ο Πούτιν. Είναι αδιάφορο ότι αυτά τα… παροδικά φαινόμενα έσκασαν μύτη πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Για τα νούμερα που δείχνουν ότι είμαστε από τις ακριβότερες χώρες στον πλανήτη, φταίνε φυσικά τα νούμερα.

Για τις καταγγελίες εναντίον της χώρας μας ότι κάνει παράνομες και βίαιες επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο και στον Έβρο ευθύνονται η προπαγάνδα του Ερντογάν, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που συνεργάζονται με τους διακινητές, ο ΟΗΕ, τα μέσα ενημέρωσης (εγχώρια και ξένα) τα οποία λειτουργούν υπέρ της Τουρκίας.

Για τις χαμηλές επιδόσεις της Ελλάδας στο θέμα της Ελευθερίας του Τύπου φταίνε οι διεθνείς οργανώσεις που εφαρμόζουν κακές μεθόδους έρευνας, συγκεκριμένα δίκτυα ενημέρωσης στα οποία έχουν κάνει εισοδισμό αριστεριστές και βεβαίως οι ευρωβουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δε διστάζουν να συκοφαντούν την Ελλάδα.

Για την κυκλοφορία της είδησης ότι στέλνουμε στα μουλωχτά όπλα στην Ουκρανία φταίνε κάποιοι επίορκοι αξιωματικοί που δίνουν πληροφορίες σε εξωνημένους δημοσιογράφους.

Για τις φωτιές φταίνε σκοτεινοί κύκλοι που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα.

Για τα επεισόδια στις διαδηλώσεις είναι φανερό ότι φταίνε οι διαδηλωτές που στα καλά καθούμενα πάνε και πέφτουν πάνω στις βομβίδες κρότου- λάμψης για να ενοχοποιήσουν τους αστυνομικούς.

Για την υπόθεση Novartis φταίνε η Τουλουπάκη, ο Βαξεβάνης, η Παπαδάκου.

Για τις αλλοιώσεις εγγράφων ξένων υπηρεσιών φταίνε οι μεταφραστές.  

Για τα αδιευκρίνιστα ποσά με τις αδιευκρίνιστες διαδρομές στους λογαριασμούς δεξιών πολιτικών φταίει ο αδιευκρίνιστος εσωτερικός εχθρός.

Για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων δημοσιογράφων φταίνε κάποιοι ιδιώτες.

Και βεβαίως στο ερώτημα «ποιος κάνει κουμάντο σ’ αυτόν τον τόπο, η κυβέρνηση ή οι άλλοι;» η απάντηση είναι απλή: Η Νέα Δημοκρατία πιστώνεται τα καλά, οι άλλοι χρεώνονται τα κακά.

Τελικώς αυτοί οι άλλοι, αυτοί οι άλλοι, είναι ευεργέτες τους μεγάλοι.

Πηγή: Η Εφημερίδα των Συντακτών

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…