Αυτοί κρύβονται πίσω από το μακελειό στην Άγκυρα σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις της έρευνας- Τι αναφέρουν στο Reuters Τούρκοι αξιωματούχοι

Οι πρώτες ενδείξεις από την έρευνα που διεξάγουν οι τουρκικές αρχές για τη διπλή βομβιστική επίθεση του Σαββάτου στην Άγκυρα…

590 ab61d5c1ccc55929679696f1cd427d1a

Οι πρώτες ενδείξεις από την έρευνα που διεξάγουν οι τουρκικές αρχές για τη διπλή βομβιστική επίθεση του Σαββάτου στην Άγκυρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το πρακτορείο Reuters που επικαλείται δύο υψηλόβαθμους αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας.

Η μία από τις πηγές είπε ότι οι επιθέσεις αυτές φέρουν ομοιότητες με τις επιθέσεις αυτοκτονίας που είχαν γίνει τον Ιούλιο στην πόλη Σουρούτς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, η ευθύνη για τις οποίες αποδόθηκε εστους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

«Όλες οι ενδείξεις είναι ότι ήταν αντίγραφο εκείνης της επίθεσης και δείχνουν το Ισλαμικό Κράτος», είπε η πηγή που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της.

Η δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε τις υποψίες των αρχών λέγοντας ότι οι έρευνές τους «επικεντρώνονται πλήρως» στο Ισλαμικό Κράτος.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη