Newsroom

Newsroom

Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές που θα πάνε στο "The Ranch"

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του koutipandoras.gr και του «The Ranch». Δύο τυχερές οικογένειες θα συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες στη…

mg 6136

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του koutipandoras.gr και του «The Ranch».

Δύο τυχερές οικογένειες θα συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες στη μαγευτική κοιλάδα του «The Ranch», θα γευτούν τα παραδοσιακά εδέσματα και το βράδυ θα διανυκτερεύσουν στα ξύλινα σπιτάκια, που βρίσκονται στην έκταση 330 στρεμμάτων, εντελώς δωρεάν.

Άλλες 3 οικογένειες θα έχουν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» στο μαγευτικό κόσμο του «The Ranch», να συμμετέχουν στις ολοήμερες δραστηριότητες και να γευτούν τα υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα που προσφέρει το Western Saloon Restaurant, όλα χωρίς καμία επιβάρυνση. 

 

Διαβάστε τα ονόματα (όπως αναγράφονται στο Facebook) των νικητών:

Οι δυο τυχεροί που κερδίζουν τη διαμονή με διανυκτέρευση

·         Rizou Georgia

·         Vivi Raftopoulou

 

Οι τρεις τυχεροί που θα συμμετέχουν στις ολοήμερες δραστηριότητες δωρεάν

·         Eleutheria Stoli

·         Konstantinos Davanis

·         Ευτυχία Χιώτη  

 

Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν μέχρι και την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015, με το koutipandoras.gr στο 210-6217990.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.