Newsroom

Newsroom

Αυτοί είναι οι 6 ημίαιμοι υποψήφιοι νικητές του διαγωνισμού της εταιρείας Sam's Field

Με το σύνθημα “είμαστε μοναδικοί, είμαστε υπερήφανοι, είμαστε ημίαιμοι” η εταιρεία Sam’s Field  στέλνει το μήνυμα: Σώστε ένα ημίαιμο.  Η…

samsfielddog

Με το σύνθημα “είμαστε μοναδικοί, είμαστε υπερήφανοι, είμαστε ημίαιμοι” η εταιρεία Sam’s Field  στέλνει το μήνυμα: Σώστε ένα ημίαιμο. 

Η γνωστή εταιρεία τροφίμων σε συνεργασία με το Ηotdoc και το koutipandoras.gr πραγματοποίησε διαγωνισμό με τις φωτογραφίες των γλυκύτατων ημίαιμων.

Οι συμμετέχοντες έστειλαν φωτογραφίες από τους “πιστούς” τους συντρόφους στο facebook και σήμερα Δευτέρα  οι 6 καλύτερες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της εταιρείας Sams-Field στο facebook.

Oι τρεις φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Like μέχρι την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 17:00, θα είναι οι νικητές πλούσιων δώρων από την εταιρεία Sams-Field. Ο πρώτος τυχερός θα έχει για  6 μήνες δωρεάν τροφή, 6 λιχουδιές αλλά και 6 συσκευασίες λάδι σολομού.

Ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει 3 μήνες δωρεάν τροφή, 3 λιχουδιές και 3 συσκευασίες λάδι σολομού.  Και ο τρίτος ένα μήνα δωρεάν τροφή, μια λιχουδιά και μια συσκευασία λάδι σολομού.

Δείτε τους 6 νικητές της πρώτης φάσης του διαγωνισμού

Αλίκη

ALIKI

 

Chico

Chico

 

Λώρα

%CE%BB%CF%89%CF%81%CE%B1

 

Choco

Choco

 

Eva

Eva

 

Ginger

GINGER