Αυτόφωρο για Βαξεβάνη από τη μήνυση της συζύγου του Στουρνάρα

Η Σταυρούλα Νικολοπούλου-Στουρνάρα, σύζυγος του Κεντρικού Τραπεζίτη της χώρας Γιάννη Στουρνάρα, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη ζητώντας την ενεργοποίηση του αυτοφώρου και τη σύλληψή του.

58eb4c1d1dc524a9578b4569 1

Tου Δημήτρη Κανελλόπουλου

Είναι ο… διαβόητος νόμος (που δεν θεώρησε σωστό να τον αλλάξει ο Σταύρος Κοντονής!) σύμφωνα με τον οποίο υπάρχει αυτόφωρο σε περίπτωση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση.

Τον βίο και την πολιτεία του Γιάννη Στουρνάρα σας τον περιγράψαμε αναλυτικά στην έκδοσή μας του Σαββατοκύριακου. Πλούσια τα ταλέντα του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας. Πολυπράγμων. Είναι ο… «τραπεζίτης για όλες τις εποχές».

Αλλά ταλαντούχα αποδεικνύεται και η σύζυγός του.

Το Documento του Κώστα Βαξεβάνη έγραψε χθες Κυριακή μία παλιά και γνωστή ιστορία, για τις «400.000 ευρώ που πήρε η κυρία Στουρνάρα, επί Υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ χωρίς διαγωνισμό για συνέδρια». Έγραψε επίσης πως ο «Γιάννης Στουρνάρας περιφέρεται σε συνέδρια αγορεύοντας για το φάρμακο». Έγραψε και άλλα πολλά που χρήζουν απαντήσεων και δεν είναι για μηνύσεις που οδηγούν τους δημοσιογράφους σιδηροδέσμιους στα δικαστήρια.

Αλλά, σου λέει, ας… τρομοκρατήσουμε λιγάκι με χειροπέδες. Που να ΄ξεραν…

*«Στις 12 το μεσημέρι θα είμαι στα δικαστήρια, όπου φαντάζομαι δε θα τολμήσει να είναι ο κύριος Στουρνάρας» γράφει σε σημερινό άρθρο του, ο Κώστας Βαξεβάνης. 

πηγή:www.efsyn.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr